Anket şu an kaç ytl borcunuz var?

şu an kaç ytl borcunuz var?

• Ankete Katılan
    231
kpps dersanesine var , çeyiz aldım var , çanta aldım var , kardeşime var , amcama var , anneme var , ehliyetım halal emmineyette ooraya var , daha bot alacam olacak , bi kaç çeyiz daha alacam olacak .. borç içinde yüzüyorummmmmmm ohaoldumsmile

Yazın bol bol harcayınca biraz eksilerimiz var sadece. boshayallersmile
Çok şükür borcumuz yok, alacaklarımız var ama verirlerse.guclubacismile

bankadan kredi çekip arabımızı değiştirdik.bu ay ödemeye başlıyacağız
yaklaşık 23-24 bin civarı başkada borcumuz yok şükür
hayırlısıyla bunu ödeyip bitirelim yeter

düğünden öncekileri saysam bitmezdi sanırım son 2 yıldır hep borç ödedik çok şükür onlar bitti
şuanda o parasız zamanlarda kredi kartıyla aldıklarımızın taksitleri var şu bi kaç ay 1000tl kadar sonra azalcak inş bide az kredi çekmiştik o borcumuz var 250 lira bi 6 ay böle gider inş sonra bizde borçsuz oluruz die umuyorum ama sanmıyorum illa bişi çıkar :) borç yiğidin kamçısıdır diolar yaa bizim gibi maaşlı insan anca böle mal edinir napıcaksın yerimseniben

birn küsür kredi kartına bir aylık kira borcu ev sahibine
buzdolabı aldık onun boprcu
bikaç tanedaha ufak tefek borç var
borçtan korkmamda eşimi işten çıkardı vijdansızlar
oyüzden korkuyorum(

selam valla borctan bol neyimiz var bikere eşim araba aldı 24.000 öyle var 23 gram bilezik görümceye var 1000 dolar dayıya var var oğlu var bide allaha can borcum var okadar azmış dimi şükür allah sağlık versn ödeniyo ama ömürde gidio bide bebeğim olsaydı zaten görümceyle dayıya olan borc tedaviden kalma borclar allah hepimizin yardımcısı olsun by

Borcum yok, ama tabii eğer kredi kartıyla alışveriş yaptıysam her ay belli bir miktar geliyor. Ama düzenli ödüyorum ve hiç sorun çıkmıyor.

öğrenim ve katkı kredisi için bankamdan kredi çektim.o ve kredi kartımı çeyiz hazırlığı için kullandığımdan ona da borcum var.ama ödemelerde bi sıkıntım yok allaha şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…