Anket şu an kaç ytl borcunuz var?

şu an kaç ytl borcunuz var?

• Ankete Katılan
    231
bizim de sadece rutin aylık kredi kartı borcumuz var, her ay ödenip kapanan cinsten, tuvalet kağıdı, bebek bezi, detercan zırt pırt gibi şeyler alındığı içün olyuo o da

Borcum yok alacağım var tabii geri gelirsekaydirigubbakcemile3
Tabii gelir de acaba ne zamanCADIARZUkaydirigubbakcemile3

Borcu olan herkesin Allah yardımcısı olsun:Saruboceq:

:roflol:söylesem şimdi milletin dudağı uçuklar ne ben sölim ne siz sorunn..hayatta da tahmin edemzsiniz..kafa yormayın boşa:uhm::roflol:

Son düzenleme:
7500 ytl kredi borcumuz var :1ninca:

way anasını yaaa 6 aydır değişen bişi yok bizde ödüyoz ödüyoz
ama yerine yenilerinide yapıyoz kaydirigubbakcemile3
şuan 5500 kredi
1000 -1500 arası bişide k.kartı

allah hepimize ödeme kolaylığı versin:Saruboceq:

Son düzenleme:
büyük bi borcumuz yok çok şükür.sadece kredi kartı ile aldığımız bir kaç şey var.taksitle ödüyoruz.ama maaş kalmıyor kredi kartı ile geçiniyoz yanii.

Bizim borç şıkların toplamının bile bilmem kaç katı
Bankaya tam150000 tl borcumuz var..:mymeka:Banka kredisi aylık 6000:1shok:
3000 kiradan geliyor üzerinide şimdilik zar zor tamamlıya biliyoruz çok şükür..
Rabbim tüm borcu olanlara yardım etsin...:Saruboceq::Saruboceq:

Borcum yok alacağım var tabii geri gelirsekaydirigubbakcemile3
Tabii gelir de acaba ne zamanCADIARZUkaydirigubbakcemile3

Borcu olan herkesin Allah yardımcısı olsun:Saruboceq:

:mymeka:Valla arkadaşlar ne yalan söyleyeyim borcum yok ama borç diye verdiğim paraların geri gelmediği kesin ben evlatlık aldım sanki. köprü misali köprüden geçene kadar işte kapan kaçıyor hoş kaçan kişi her zaman aynı kişide bıktım artık helal etmiyorum ama.klava:
ama hiç değilse sizler borcum var diyorsunuz inşallah tez zamanda kapatırsınız. bizimkiler borcun adını bile anmıyorlar.:çok üzgünüm:

borc yıgıdın kamcısıdır der borcumun bıttıgı gunlerı beklerım..

valla benım bıldıgım sadece 30binin uzerınde.. 20bin sadece banka borcu... dert veren allahım dermanını da verır ınsallah..

Malesef en çok borç ve en az gelir bizim sanırım eşimle ikimizin tam 185,500 banka kredisi var ve 10 yıl sürecek bu krizde beni çok korkutuyor Allah yardımcımız olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…