- Konu Sahibi sekerparem_92
-
aynen ya konu sahibi sevgilinin anasına ya da karısına seni kötülemediğini nereden biliyorsun ? belki de onlara da '' peşimi bırakmıyor, sülük gibi yapıştı, beni takıntı haline getirdi vs '' demediğini nereden biliyorsun mesela ?
Ne içtiysen ondan ben de istiyorum :))
bu otlar ne kadar sertmiş ya, çarptı
Şu an bu yeryüzünde sizden başka dertleşicek kimsem yok..Çünkü kim duysa beni yerden yere vurucak belki de sözleriyle.. O yüzden kimseye ağzımı açıp da tek kelime edemiyorum..
Daha önce ilişkimle alakalı bir konu açmıştım formalite icabı bir evliliği olduğuna dair...
Evet kk kadınları siz haklıydınız...Daha önce actığım konuda cok sert tepkiler almıstım tepkinizde çoğunlukla haklıydınız..
Kaderime bugün yüzbinlerce kez lanet okudum...
Bu evlilik olayını öğrendiğim andan itibaren hep inkar etti..Formaliteydi kağıt üstündeydi vs. yalanlar yalanlar...Kalbim hep inanmak istesede mantığım hic kabul etmedi..Ve sonunda bugün herseyi itiraf ettirdim ona..
Konumu bilmeyenler için kısaca tekrar anlatmak istiyorum..
2 yıl oldu tanısalı ve neredeyse tanıstığımız günden bu yana birlikteyiz diyebilirim..Beni tanıdığı günden beri bana dört elle sarıldı bir ilişki ne kadar mükemmel olabilirse o kadarını yapmak için çok caba gösterdi.. Tabi ben de ona karsı öyle oldum..Çünkü ilk kez böylesine asık oldum birine..
Herkesin gıpta ettiği bir asktı bızımkı ama rüya kısa sürdü..
3-4 ay sonrasında evlilik olayı kulağıma geldi üstüne gittim doğru mu dıye hep ınkar etti sadece kağıt üstünde bir evlilik dedi..Üstelik bu evlilikten ikiz bir de cocuklar vardı..Onlar da evlendiğim kişinin eski evlililiğinden cocukları ben nüfusuma aldım dedı..
Ve en kötüsü ne biliyomusunuz ben bunlara 1.5 yıl boyunca hep ınandırdım kendımı.
O yapmaz dedim doğru söylüyodur bu kadarını yapamaz cunku ben haketmiyorum dedım..
Kıyamaz bana böyle temiz bi aska bu kötülüğü layık göremez dedim. Ama görmüs! Saatlerce ağladım bugün onun yanında..Neden dedım neden ben? Neden anlatmadın en basında neden karım cocuklarım var demedın dedim.. Diyemezdım cunku seni cok sevdim beni bu hayatta bır tek sen mutlu edebilirdin ben bir tek seni sevebildim dedi.. Bunları anlatırken o benden daha cok ağladı..
Zaten bitmiş bi evlilikti kesınlıkle yuva yıkan kadın olmadın biz senden cok önce ayrı yasamaya baslamıstık kac yıl öncede bosanma davası acmıstım ama annem yuvanı yıkma sabret dedi engel oldu dedi...Benı rahatlatmak için söylüyosun dedım hayır dıyo o kadın benı aldattığı gün bitti zaten benim için dedi.. O kadın tarafından aldatılmıs üstüne üstelik daha ben hayatına girmeden önce 3 dairesini bankadakı parasını herseyını ele gecirmis bu ayrılmak istediği icin..
Sevdiğim adamı yani kocasının ağır ceza mahkemesinde yargılanmasına sebep olacak kadar da karaktersız biri (Ona attığı bir iftira sebebiyle)
Şimdi derin bir çıkmazdayım..Çırpındıkca batıyorum..Bildiğim tek bisey var onsuz yapamıyorum herseyın ilkini onunla yasadım..Bir yandan aptal yerıne koyulmus gibi hissedip olanları hazmedemıyorum.Bir taraftan herseyı seni üzmemek için seni kaybetmemek için sakladım diyince içim cızz edıyo.. Ne yana gitsem uçurum..Bir tarafta ailem bir taraftan onun hayatı kendımı coktan unuttum zaten.. Biliyorum doğru olan ayrılık diyeceksiniz yol yakınken dön diyeceksenız bıle bıle atese atma kendını diyeceksiniz belki de herkes gibi..Gercekten buraya akıl almak için mi dertleşmek için mi yazdım onu da bılmıyorum sedece konusmaya ihtiyacım var..Hiç bir yere sığamıyorum yerimde duramıyorum hırsımdan konustukca ben ağlıyorum o ağlıyo aklımı kaybetmekten korkuyorum..Anladım ki hiç bisey icin benım basıma gelmez dememek gerekiyomus ben hep ibretle bakardım böyle seylere...Öyle canım yanıyo öyle içim acıyo ki tarifi mümkün değil kelimeler yetmiyo anlatmaya..Artık yasamanın da bi anlamı yok yemiyorum içmiyorum uyumuyorum sadece nefes alıp vermek yasamaksa yasıyorum iste o da sımdılık...
sanirim hepimiz olayin gecmisine bakmadan yorum yapip akil vermeye ugrastik arkadasa. Ben de geri aliyorum onceki mesajimi. allah akil fikir versin diycem ama, zor gorunuyor. Allah o zavalli kadina ve 2 cocuguna sabirlar versin diyelim. Konu sahibi arkadasa da pek akil vermeye gerek yok, o yaslarda en guzel akil insanin kendi akli oluyor2 sene sonra aldatilinca anlar hanyayi konyayi.
Böyle ac gözlü s..refsiz adamlar
Böyle ucuz, saf(hatta saf da degil bu safliktan öte bisey) Ar namus hak getire insanlar oldugu sürece
Ne yazik ki hep aci ceken nikahiyla namusuyla cocuklariyla evde kocasina hizmet eden kadinlara (belki de herseyden habersiz) olucak.
Sen git evli adamla yat kalk sonra evdeki nikahli kadin Karaktersiz olsun.
Sen evlerimizden böyle insanlari uzak tut yarabbim.
Hep de formaliteden evlilik oluyor sanki zorla evlendirdiler bu erkekleri zamanında ve asla ülkede mahkeme filan yok evlenen kalıyor öyle asla boşanamıyor. Şu zamanda hala bu numaraları yiyor ya bu kızlar başka bir şey demiyorum gerçi belki de bunlara inanmak kişinin işine geliyor da olabilir tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?