Şu an bu yeryüzünde sizden başka dertleşecek kimsem yok..!!!

aynen bende onu dıyorum ışte
veya sız evlenırsınız, belkıde çocuklarınız olur

sonra bu adam senden daha genç bı manıta bulur
senı ona kötüler, karım benı aldattı, benımle ılgılenmıyor, dolandırdı boşanıyoruz bız dıye

olacak dıye bırşey yok, sadece olabılcek şeyler bunlar
hıç sevmıyorsa bıle karısını, evlatlarının annesı hakkında böyle konuşmaya hakkı yok

Sen o adamın evli olduğunu öğrendiğin halde ayrılmayıp KARAKTERSİZ olmuyorsun da, senden evliliğini saklayan adamın karısı için dediklerinden ötürü o kadına mı KARAKTERSİZ diyorsun.. Hadi be sen de.! ! !

evli bir adamla birlikte olmanız tabi ki onaylanacak bir sey degil
ama sunu dusundum: ya eşimin evlenmeden önce yani ben evlilik hayalleri kurarken evli oldugunu öğrensem onu bir anda bırakabilir miydim diye
ya da henuz evlenmişim,çocugum yok ve ben onun evlilik dışı çocugu oldugunu ögreniyorum vs
çok zor

Allah kimsenin başına vermesin.İnsanız hayatta herşey gelebilir başımıza.Ama başımıza gelenlerden ders çıkarmak bizim elimizde.Aklını kullan diyorum sana doğru yolu gösterecek.Ayrıca bi yanda da ailem var demişsin.Ben 22 yaşındayım hayat tecrübem yok ama ailen gibi kimse olmaz.Başına bi iş gelse en çok ailen üzülür yine en çok onlar sahip çıkar.Onları da kendini de üzme.Bırak bu adamı kendine yeni bir sayfa aç.Hayat böyle üzüntü sıkıntıyla geçirilecek kadar kısa değil.

Ya zaten adamın bütün malimi mülkümü karm üstüne geçirdi yalanı da, boşanmayacak olmasına peşin peşin hazırladığı kılıfı. "Canım herseyim onun üstüne, bosanamiyorum, batacağım yoksa, vs. Vs.". E konu sahibi de kanmaya dünden hazır zaten, adam ne yardan gecmek istiyor, ne serden...

ya ne olur artık ya.bende 22 yasındayım ama bukadarda saf degilim insanlar inanmak istedigine inanır dogrulara degil....yok karım beni aldattı bana iftira etti o sana evlat verms bikere ötesimi var.yok hiçbişeyini eksit etmiyomus evlatlarını reddetmıomus.tabiki etmiceksin ya sen bu dünyaya zevkin ugruna cocugun gelmesine fırsat veriyosan herseyini yapıcaksın ama cocuklara sevgimi veriyosun ne anladım o babalıktan.senle evlense cocugunuz olsa o coıocugu nasıl kucagına alıp öpüp koklıcak nasıl buna göz göre göre bakabilceksin benm hemen cocukları aklıma gelir ya cocuk onun neyineki digerlerine sevgimi veriyo ilgimi veriyo karnında 9 ay cocugunu tasıdıgı kadına demediğini bırakmıyo senin ilerde aynı seyleri yasamayacagn ne malum. sen ilişkinin basında götrcektin nüfus müdürlüğüne cıkcaktı yalanları ilkleride onla yasamamıs olucakstın.buna fırsat verende kusura bakmayın ama siz olmussunuz...

Ben merak ediyordum bu filmin sonunu. Arkadasin actigi konulari hatirliyorum, hepsini okudum, bazilarina cevap yazdim. Sonu tahmin ettigim, daha dogrusu herkesin tahmin ettigi gibiymis, hic sasirmadim.
Adamda ve sende buyuk hata var, bile bile devam ettirmissiniz bu iliskiyi. Neyse, zaten bircok kisi hemen hemen ayni seyleri yazmis, tekrarlamiyim.

Ama bu genc yasinda kendini bile bile boyle karmakarisik iliskilerin ortasina atip, sonra da dunyayi kurtariyormus gibi bahsetmeye gerek yok. Adam kendine birsey yapmasin, hayatta kalsin diye ugrasiyormussun ya, o yuzden diyorum. Boyleleri kendine hicbirsey yapmaz merak etme, ancak piskin piskin yalan soyler. O hayatina bakiyordur simdi. Allah askina, senin yasindakiler universite, kariyer pesinde, senin ugrastigin seylere bak. Ailen icin uzuldum. Bir an once bu insani birakip, aklini basina alip isine bakman, kendi dengin insanlar bulman dilegiyle.

Ben geçmişine bakmadım, geçmişine bakmadan bile yazdıklarıyla, uslubuyla kendini kandırdığı çok ortadaydı.

Eğer bir adam evliyse ve bunun formalite olduğunu söylüyorsa, buna da karşıdaki sözde inanıyorsa ve karısına hakaretlerde bulunuyorsa ortada ki haksızlığı görmek için geçmişi okumaya gerek yok.

Yuva yıkanın yuvası olmaz ve dilerim yuva yıkanlar aynısıyla tez zamanda karşılaşsın.

ben herşeyin ilkini onunla yaşadım!! bu yüzden mi bırakamıyorsun bu yüzden mi o kadar yalana inanıyorsun kendinizi bu kadar küçük düşürmeyin. Yaşadığınızı yargılayacak değilim sevmişsiniz birlikte olmuşsunuz beni ilgilendirmez ama bu düşüncenizi o adam da biliyor olmalı ki nasılsa benden vazgeçemiyor ne dersem inanır mantığıyla size yalanlar atmaya devam ediyor.
aynı olayı en yakın arkadaşım yaşadı. O kadar yalanı ortaya çıkarmamıza rağmen seçimini o adamdan yana kullandı bu yüzden artık bu olaylarda hiç üzülmüyorum ne dersek ona inanacaksın umarım hata olduğunu ve ona inanmaman gerektiğini öğrenirsin.

İYİ OKU KARDEŞ..AMA TANE TANE ACELE ETMEDEN...

Bir adam aşıksa eğer kaybetmekten korkar...eğer doğru olsaydı seni seven kişi ilk başta "bak formalite bir evliliğim ve iki de çocuk var benden duy" der erkek gibi karşında dimdik dururdu..ama bakmış ki karşıdaki saf, iki ağlarım iki haykırırım hemen kanıverir..olmadı "kendimi öldürürüm" derim tav olur...oldu da bitti maşallah..

adam(ımsı) neden boşansın ki Allah aşkına...Yirmi yaşında bir kızla istediği dost hayatını yaşarken bir yandan da onun ne haltlar yediğini bildiği halde evde iki çocukla bekleyen bir kadın olacak....mis gibi hayat..Ayrıca evde "namusum" demesi gereken kadına iftira atıp çocuklarını kabul etmeyecek kadar şuursuz bir adamın namussuzluk yapması kadar doğal birşey yok..

Kaldı ki eşi dünyanın en kötü kadını da olsa KARISI yahu..ötesi mi var...sen ne akla hizmet dostunun annesine "kayınvalidem" diye hitap edebiliyorsun..İlahi....gelin ata binmiş ya kısmet demiş...

Bizler de 20 yaşında olduk..yaşın küçük falan demiyorum..o işleri yaparken yaş küçük olmuyor..

yapman gereken ne biliyor musun?..aşkın azcık beklesin kenarda..... sen EMPATİ kur..nasıl?

*kendini o iki küçük çocuğun yerine koy..baban annene bunu yapsa napardın..?
*Kendini o bayanın yerine koy....sana bu adam(ımsı) aynını yapsa-ki birgün olacak- napardın..?
*Kendini babanın yerine koy......senin çocuğun metres hayatı yaşasa dışarda nasıl gezerdin?
*kendini annenin yerine koy.... kızın böyle bir yola girse napardın..

şimdi ama ben aşığım de..koş adamın kollarına...Rabbim bunu yaşatanların başına aynısını getirsin..Amin..

Yani kusura bakmayın belki ağır konuşmuş gibi olacağım ama bir ümit belki biraz sizi silkeler; bir yerde haketmişsiniz gibi bir şey olmuş.

Ne işiniz vardı sizin evli bir adamla?! Aşkmış,formalite evliliğiymiş...Yapmayın ya!

Ben anlattıklarınız kadar saf olduğunuzu düşünmüyorum açıkcası.Bana biraz ilişkinizi masum göstermek için kendinize saf karakter çizdiğinizi düşünüyorum bu forumda.

Farzedelim gerçekten öyle idi;yahu hiç mi aklınız almıyor sizin formalite icabı evliliğinden çocuğu olacak,ha bir de o çocukları nüfusuna alacak

Kusura bakmayın ama siz kendi hayatınızı kendiniz çıkmaza sokmuşsunuz.Adam sizi kandırmamış,siz kanmak istemişsiniz resmen.

Adamın halen daha size olan saf aşkından,sevgisinden bahsediyorsunuz.Yapmayın Allah aşkına...

Biraz olsa aklınız ve vicdanınız varsa kendinize bundan sonra yeni bir yol çizersiniz.

Madem kendinize hiç saygınız yok,o hiç bir şeyden haberi olmayan kadına ve çocuklarına saygınız olsun bari...

Son düzenleme:
Sen başka bir sevdada mutlu olabilirsin, ama o çocuklar başka bir babayla asla tam anlamıyla mutlu olamazlar...

Yani biz ne dersek diyelim bizi duymayacak cunku zaten adamin soyledigi hic bir seye kendiside inanmiyor sadece kendini kandiriyor hakli yonlerini ariyor cunku onunla yatti ya adam evlenmezse yeterki karisini bosasin onunla evlensin aileymis yuvaymis cocukmus hiiiic umrunda degil o kendi totosunu kurtarma pesinde

Böyle ac gözlü s..refsiz adamlar
Böyle ucuz, saf(hatta saf da degil bu safliktan öte bisey) Ar namus hak getire insanlar oldugu sürece
Ne yazik ki hep aci ceken nikahiyla namusuyla cocuklariyla evde kocasina hizmet eden kadinlara (belki de herseyden habersiz) olucak.

Sen git evli adamla yat kalk sonra evdeki nikahli kadin Karaktersiz olsun.

Sen evlerimizden böyle insanlari uzak tut yarabbim.

konu sahibi forumu terk etti bence. diyecek sözü yok zaten haklı bir tarafı yok.

Amiiiiiiiiinnnnnnn....

Hep de formaliteden evlilik oluyor sanki zorla evlendirdiler bu erkekleri zamanında ve asla ülkede mahkeme filan yok evlenen kalıyor öyle asla boşanamıyor. Şu zamanda hala bu numaraları yiyor ya bu kızlar başka bir şey demiyorum gerçi belki de bunlara inanmak kişinin işine geliyor da olabilir tabi.

Palavramı yemiyorlar kimse kimseye istemediği bir şeyi yapamaz. Bazıları para yemeyi seviyor maalesef bu arkadaş ne amaçla takılıyor ve adamın eşini kötülüyor bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…