Şu an bu yeryüzünde sizden başka dertleşecek kimsem yok..!!!

simdi sizi hatirladim eski konulariniza da yorumda bulunmustum,
fakat ise yaramamis

sevgiliniz kuzeniyle evli ve iki cocugu var,
bi ara evli olmadiginiz halde evli ve iki cocugu bulunan sevgilinizin annesiyle yani sizin tabirinizle kayinvalidenizle de sorun yasamistiniz.
sizi istemiyordu, hic düsündünüz ü neden istemiyo bu kadin beni diye?

bi yuva dagiliyo cocuklar öksüz kaliyo sebebide siz oluyosunuz diye olmasin?
hadi diyelim ki sizin dediginiz dogru kadinla anlasamiyo bosanmak istiy ama bosanamiyo madem öyle ayrilin görüsmeyin bosanana kadar.

zaten kadin istemese bile 3 yil gercekden ayri yasanirsa direk bosaniyolar.

YAA bazi seylere inanmak icin hakikaten kör kütük cahil olmak lazim.

Her şeyin ilkini onda yaşadım derken sanırım bazı şeyler de olmuş ama unutma ki ona bağımlı değilsin.
Ayrılman her iki tarafta çok iyi olacak. Bu şekilde devam edersen hem kendin hem de ailen için üzücü günler kapıda gibi görünüyor.
Bu adam kim bilir ne yalanlar söyledi.
Benim bir tanıdığımın başına da geldi böyle bir şey. Adam her şeyi o kadar güzel sallamış, kılıf bulmuş ki biz bile duyduğumuzda çok şaşırmıştık.
Kız sevdiği için affetti ama kapının önünde buldu yine kendini. Aynı senin ki gibi gözyaşları sel oluyordu adamın, onlar sadece timsah gözyaşları.
Kendine 2. bir şans ver, değer ver, sev benliğini...
O zaman her şeyi daha net göreceksin. Kimse vazgeçilmez değildir...

Baştan sona okudum.
Baştan sona hatalarla dolu evet,
Ama,, bana en ters gelen sevgilinin karısına karşı kullandığın kelimeler.
Yalancı bir adamın karısı hakkında doğruları söylediğine eminmisin.
Hadi diyelim eminsin,şu konumdayken sen,karısı hakkında yorum yapacak son insansın bence.
Başka ne yazılır bilmiyorum,ayıplamakta istemiyorum çünkü hayatta hep en korktuğum şey olmuştur "evli erkek" le ilişki durumları,
Allahtan hiç başıma gelmedi,
Seni suçlamıyorum da kandırılmışsın.Ama yalanını anladığın anda koparmalıydın bağını aşkından ölsende.
Ben nişanlımla tanıştığımda boşanma davam devam ediyordu.Ve daha sevgilim olmadan bunu biliyordu.
Her mahkeme de adliyenin kapısında bekledi beni.
Kurtuldum ve hayatımı devam ettiriyorum onunla çok şükür.
Ama yalan yoktu işte herşey açık ortadaydı.
O adam zaten yalanla başlamış.
Ben sadece nefes alıyor olsanda uzak dur artık.
Çünkü eninde sonunda şuan ki acında geçecek.
Yuva yıkmanın affı olmadığına inanırım ben.Yuva yıktın demiyorum.
Ama o adamın boşanmaya niyeti olduğunuda sanmıyorum.
Boşuna yıllarını heba etme.

Çünkü tam 1.5 yıl boyunca karısının imzasını taklıt ederek ımzaladığı senetlerle uğrastı kendısı kamu görevlisi..Karısı kendı akrabalarıyla bır olup ona ıftıra attı rüsvet aldığına dair irtikap sucuyla yargılandı..Bilenler bilir çok ağır bir suc olduğundan ağır ceza mahkemesinde yargılanıyor..Mahkemelerin bizzat şahıdıyım hatta durusmasına falan gittim..Kendını ıspat etmesı cok zor oldu bu yüzden de bosanmayla cok uğrasamadı o evrede..Bir kac ay önce o davadan beraat etti eder etmez de boşanmayla ılgılı ıslemlere yoğunlastı. Önümüzdekı ay da ilk duruşması var..

canım biz ne yazarsak yazalım sen yinede o adamdan ayrılmazsın yani bizim lafımızla ayrılmazsın seviyorsun saplantılı bir aşıksın anlıyorum çünkü bende senin gibiyim. bana verilen bir tavsiyeyi bende sana aktarayım madem hemen ayrılamıyorsun kötü yönlerini sürekli gör ve kendini soğut ondan. zamanla çok işe yarıyomuş deneyelim görelim...

Bugün öğrendım onu da aylar önce babamla yüz yüze bıle görüsmüs..Artık ne kadar ne anlattı bılmıyorum babama..
Ama işin gerceğini ailem de öğrendı tabı sayesınde.. Babam ya bu evden gidiceksın ya da attığın adımdan haberım olacak diyor baska bısey demıyor..

İnanma derim ben. Üzülme göz yaşlarına yazık diyeceğim de ne desem olmaz şimdi. Birden unutman, hazmetmen çok zor. Zamanla.. :)

Toplam 31 kullanıcı konuyu okuyor. (21 üye ve 10 ziyaretçi)
jennyy, pin_up_girl, BuzlarUlkesi, juno, sekerparem_92, gelinciksurubu, ladyfog, blackberry__, rehberlik89, cemretoprak, smyc, buselik_06, Dilekdevran, sevgi_melegi, Ercin, aysima64, life90, lola13, jeanneCdarc, EsinBanu, Semblante :O

Kim görüşmüş babanızla?

Sorun karisi degil sensin once bunu bir anla. Hata yapmissin yuzune vurmak gereksiz ama hala hata yapmaya devam ediyorsun. Ondan ayrilmalisin ve kendine yeni bir hayat kurmalisin. Bosansa bile o adamdan sana hayir gelmez.

peki senin bizden istedigin ne ben onu anlayamadim?
Sürekli kendini ve adami savundun kadini kötüleyip durdun.
senin derdin icini rahatlatmak ise zannetmiyorum burda onu yapacak bayan olsun.
unutma evlilikleri ne kadar kötü olursa olsun sen evli bi adamla berabersin, üstelik ortada gunahsiz iki yavru var.

diğer konularına şöyle bir baktım.sen hatandan ders almamışsın o adam (adam yine sıfat) ne yapsa inanmışsın ve inanmayada devam edip hayatını karartmaya kararlı görüyorum seni.hep derler ya bir insanın kendine yaptığını 9 köy bir araya gelse yapamazmış
eğer cesaretin varsa o adama söylemeden onun ailesi ile görüşmeye gidersin al sana hodri meydan ama sakın sevgiline söyleme baskın gibi git.tabi gerçeklere cesaretin varsa.

"bakma burda sana kızanlar, zamanında benzer hayal kırıklıkları yasadığı için bu denli kolay anlıyorlar karsı tarafın niyetini."
Rehberlik89 arkadaş nereden biliyorsun böyle olduğunu? Neden burada yorum yapan insanları harcayarak akıl vermeye kalkışıyorsun???

klasik aldatan erkek yalanları.........

kuzum siz hadi kendinizi inandırdınız da,bizlerden tüm bu yalanlara kanmamızı mı bekliyorsunuz.kusura bakmayın ama içinizi rahatlatacak kelime yok benim lugatımda.

adam avcı,avını tuzağa düşürmek için gereken tüm planını yapmış,üstelik zekice yapılmış bir plan da değil.klişeleşmiş yanii....şansa bakın avı da siz olmuşsunuz...

sizin gibi avlanmaya dünden hazır olanlar varken aptal avcıların ağı hiç boş kalmaz.

vicdanınızı rahatlatmak için yaptığınız savunmalar doğru bile olsa hukuken evli bir erkekle beraber olarak kendi karakterinizi göstermiş oldunuz.tencere dibin kara seninki benden kara misali..

Son düzenleme:

Sartlanmis kendi kafasina gore baskasiyla mutlu olamam diyor. Sanki suan cok mutlu. Degisik bir psikolojisi var arkadasin. Burdan yazmakla degisecegini sanmiyorum.

sevmiyormuşya eşini diyelimki butün sorunlar bitti eşinden boşandıı..........

sen sana bunca zaman bu kdar ömemli bir konuda YALAN söylemiş .. gizli gizli işler cevirmiş bir adamdan yarınlar için ne umut bekleye bilirsinki ??? bir ilişkide güven en önemli kural ...ona bundan sonraki dönemlerde nasıl güveneceksinnn..

kardeşim sevmenin ne demek oldugunu bizde az çok tattık ..yani nasıl canın yandıgını inan tahmın ede biliyorum ..zor ama sen bu adamdan vazgeççç

konu birazdan kapatılır önce ki konularının kapanma sebebi nedeniyle yani etik değil.sen hala o adama inan bak forumda bile yaşadığınızetik kabul edilmiyor.eşi için bir çok şey yazmışsın haklıymış gibi yazık senin zihniyetine yazık.bir adam için bunca günaha girmeye değer mi.aşk deme sakın bu aşk değil zaten okudukça sinirim bozuldu.burda yardım akıl istiyorsun ama bir çok bayanın canı senin gibiler yüzünden yanıyor haberin var mı?kendine gel olumlu yaklaşayım dedim önceki yorumlarımda ama geçmişi öğrendikten sonra senin bu yaptığının af edilir yanı yok o adam da tam bir şeref yoksunu bunu da bil.hadi sana günahınla mutluluklar.
kimse bana yanlış yazdın demesin bile bile lades olmaz be kardeşlerim.

Böyle olayları bir taraftan dinlemek saçma, ben sevgilinizin o eşini dinlemeden bu hakkında yorum yapamam. Çünkü kimse, benim malım kötü demez! Size tek diyeceğim;

Daha babanla görüştüğünü bile sana söyleyemen birine neden güveniyorsun ki? Daha dogrusu güvenmiyorsun bile baksana, kendin bile ''ne anlattı babama bilmiyorum'' diyorsun.

Son düzenleme:

Valla ben onu bunu anlamam, hatta adam henüz evli iken karısıyla mahkemesi bile olsa senin onun sevgilisi sıfatıyla mahkemeye gitmen bile çok büyük bir hata. Senin ne işin var orada. Karısı seni gördükçe adama karşı daha da hırslanır ki sonuçta.

Madem 2 yıl önce bu adam bi yalan söyleyip bekarım demiş vırt demiş zırt demiş seninle flört etmeye başlamış ama 3 ay sonra yalanı ortaya çıkmış, senin orada bu ilişkiye hemen bir dur deyip bitirmen gerekirdi. İster karısıyla ayrı yaşıyo olsun isterse ertesi gün boşanıyo olsun.. Sonuçta evli mi? Çoluğu çocuğu var mı? Evet. Söylemen gereken şey sen boşanacaksan önce bi boşan sonra hayırlısı diyecektin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…