- Konu Sahibi sekerparem_92
-
Arkadaşım halen görmek istemiyorsunuz.
Yıllardır ayrı yaşıyorlarsa nasıl gece vakti sizin telefonunuzu açıyor?
Yoksa telefonu açanın kuzen olduğunu mu düşünüyorsunuz hala?
1.Yıllardır ayrı evlerde yaşıyolarmıs.
2.Kayınvalide baslarda pek ınanmamıs bu aldatma olayına o yüzden engel olmus bosanmasına..
3.Şimdi o kadına karaktersız dıyorum dıye bana kızıyosunuz farkındayım da size acık ve net olan bisey söylüyorum zaten günün birinde mutlaka beni bırakıp gidecek evlilik kötü gidiyor dıye butun malı mülkü kendı üstüne gecırmıs bır sekılde..Yani o kadın yuvam yıkılcak dıye değil parasız kalıcam dıye korkuyor..
4.Çocuklarını inkar etmıyor bugüne kadar hic bir seylerini eksık etmedim bundan sonra da etmem gereken neyse yaparım cocuklarım ıstediği sürece de onlarla görüsürüm sen olsan da olmasan da o kadından bosanıcam diyor.
Zaten bosandığı takdırde ceketini alıp cıkıcak hic bir sey kalmayacak elınde benı aldatan bır kadınla evli kalamam sen olmasanda bosanıyoduk zaten dıyor.
Ben şaşkınım zaten ne yapacağımı gercekten bılmıyorum..Şu an gercekten ruh hali iyi değil benım de terkedıcemı düsündükce deliriyo kendıne bır zarar vermesın herseye rağmen ayakta kalsın dıye uğrasıyorum..
Tabı ki öyle düsünmüyorum bunlar karakola düstüler bir kere gitmis sıkayet etmıs bana hakaret ediyo diye mahkeme kararı var yanı kadına yüksek sesle konussa suclu konumuna düsecek..O yüzden sesini cıkaramıyor kayınvalidesinin evine istediği gibi giriyo cıkıyor para istiyor bizimki annesiyle kalıyor bu arada ..
Son olarak da ayrı yasadıkları evler birbirine yakın bu yüzden sürekli kafasına göre gelip gidiyomus kadın istenmediği halde..O gece yarısı telefonu actığında kayınvalıde henuz o kadının tarafındaydı oğluna ınanmıyordu ancak su an öyle değil bir an önce boşansınlar diye bakıyor...
hayat çok kısa, hiç bişey için de geç değil. neden pişmanlık duyuyorsun istesen de istemesende yaşamak istedğini yaşamışsın. bekar olan, çocuk evlilik sorumlulugu altında olmayan taraf sensin. o düşünsün böyle bi yalan girdabına nasıl dustugunu. biliyorum bizim ülkemizde ilişki yaşayan hanım için geleceğine sarılmak yola devam etmek zordur ama işine sarıl kendine yeni bir hayat kur. öncelikle tek başına ve güçlü! bakarsın sevdiğin kişide bundan etkılenır ve kendı hayatını olumlu yonde degıstırır. en azından artık dürrust davranır. güçlü olduktan, sağlıklı olduktan sonra dünyada milyon tane insan var, hatanla gunahınla arkanda olucak biri olacak belki hayatında... karalar bağlama sakın, güçlü ol Allah'a sığın.
Keske söylediğin kadar kolay olsa bu dediğin..Hayatta yapmam dediğim herseyi yasadım ben onunla...Evet bunu yasadım diye illakı yola devam etmek mecburıyetınde değilim belkı benı böyle de sevecek biri cıkar...Öyle ki kac tane ınsan cıkıyo karsıma benımle tanısmak isteyen cevrem tarafından huy olarak da fizik olarak da beğenılen biriyim...Ama kımse de gözüm yok..Yıkılmıs durumdayım artık hayatı kaldıramıyorum..Duvarlar üstüme geliyor basımı alıp gitmek istiyorum..
Zaten bitmiş bi evlilikti kesınlıkle yuva yıkan kadın olmadın biz senden cok önce ayrı yasamaya baslamıstık kac yıl öncede bosanma davası acmıstım ama annem yuvanı yıkma sabret dedi engel oldu dedi...Benı rahatlatmak için söylüyosun dedım hayır dıyo o kadın benı aldattığı gün bitti zaten benim için dedi.. O kadın tarafından aldatılmıs üstüne üstelik daha ben hayatına girmeden önce 3 dairesini bankadakı parasını herseyını ele gecirmis bu ayrılmak istediği icin..
Sevdiğim adamı yani kocasının ağır ceza mahkemesinde yargılanmasına sebep olacak kadar da karaktersız biri (Ona attığı bir iftira sebebiyle)
2.Kayınvalide baslarda pek ınanmamıs bu aldatma olayına o yüzden engel olmus bosanmasına..
3.Şimdi o kadına karaktersız dıyorum dıye bana kızıyosunuz farkındayım da size acık ve net olan bisey söylüyorum zaten günün birinde mutlaka beni bırakıp gidecek evlilik kötü gidiyor dıye butun malı mülkü kendı üstüne gecırmıs bır sekılde..Yani o kadın yuvam yıkılcak dıye değil parasız kalıcam dıye korkuyor..
4.Çocuklarını inkar etmıyor bugüne kadar hic bir seylerini eksık etmedim bundan sonra da etmem gereken neyse yaparım cocuklarım ıstediği sürece de onlarla görüsürüm sen olsan da olmasan da o kadından bosanıcam diyor.
Zaten bosandığı takdırde ceketini alıp cıkıcak hic bir sey kalmayacak elınde benı aldatan bır kadınla evli kalamam sen olmasanda bosanıyoduk zaten dıyor.
Ben şaşkınım zaten ne yapacağımı gercekten bılmıyorum..Şu an gercekten ruh hali iyi değil benım de terkedıcemı düsündükce deliriyo kendıne bır zarar vermesın herseye rağmen ayakta kalsın dıye uğrasıyorum..
Keske söylediğin kadar kolay olsa bu dediğin..Hayatta yapmam dediğim herseyi yasadım ben onunla...Evet bunu yasadım diye illakı yola devam etmek mecburıyetınde değilim belkı benı böyle de sevecek biri cıkar...Öyle ki kac tane ınsan cıkıyo karsıma benımle tanısmak isteyen cevrem tarafından huy olarak da fizik olarak da beğenılen biriyim...Ama kımse de gözüm yok..Yıkılmıs durumdayım artık hayatı kaldıramıyorum..Duvarlar üstüme geliyor basımı alıp gitmek istiyorum..
3.Şimdi o kadına karaktersız dıyorum dıye bana kızıyosunuz farkındayım da size acık ve net olan bisey söylüyorum zaten günün birinde mutlaka beni bırakıp gidecek evlilik kötü gidiyor dıye butun malı mülkü kendı üstüne gecırmıs bır sekılde..Yani o kadın yuvam yıkılcak dıye değil parasız kalıcam dıye korkuyor..4.Çocuklarını inkar etmıyor bugüne kadar hic bir seylerini eksık etmedim bundan sonra da etmem gereken neyse yaparım cocuklarım ıstediği sürece de onlarla görüsürüm sen olsan da olmasan da o kadından bosanıcam diyor.
Zaten bosandığı takdırde ceketini alıp cıkıcak hic bir sey kalmayacak elınde benı aldatan bır kadınla evli kalamam sen olmasanda bosanıyoduk zaten dıyor.Ben şaşkınım zaten ne yapacağımı gercekten bılmıyorum..Şu an gercekten ruh hali iyi değil benım de terkedıcemı düsündükce deliriyo kendıne bır zarar vermesın herseye rağmen ayakta kalsın dıye uğrasıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?