Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

ben bu işleri nasıl yoluna koyucam çocuk yok para yokkkkk:KK31:

hem bebek istiyorum hemde okulumu bitirmek istiyorum bebeğim ne zaman olacak okulumu bitire bilecekmiyim ki?:97::97::97::97:

offf çok sıkıcı bir gün biran önce akşam olsun eve gideyim ayaklarımı uzatıp yatayım..:KK53::KK53:

keşke senin yanında olsaydım şimdi
keşke sen beni sevsen
keşkeler çok dilimde olmayacak keşkeler:115::110:

mahalle düğünlerinde son ses müzik açılmasından nefret ediyorum yaaa !!! uyuyan var, ben gibi ders çalışamayan var, tapulu malın mı sokak, düğün salonunda git eğlen, ona kimse bir şey diyemez :KK47:

Ders çalışmam lazım. Sadece derslere odaklanıp olanları unutmak istiyorum. Ooofffff!!! :KK14:

ders çalışmadığım için suçluluk,yemeği fazla kaçırdığımı düşündüğümden pişmanlık,aşkucumu çok özlediğimden üzüntü gibi duygularda dalgalanıyorum...:KK31:

beğendiğim kiralık evi bizden önce tutanlar keşke bi mucize olsada vazgeçseler..diyorummmm...:KK59:

herşeyi bırakıp gezip tozmak kafa dağıtmak geçiyor...........ne geçsin.......:KK60:.

dışarı çıkmak istiyorum ama her tarafı sel götürüyo :/

ist anadolu yakasında şuan yağmur çok şiddetli kızlar hava durumunu sundum .......:KK60: yağmuru çok seviyorummmmmmmm yarın evdeyim nolur böyle yağsında uyuyayım öğleye kadar yaaaaaaaaaaa:KK62::KK62:

X