Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Karnım ağrıyor ya benimmmmmmmmmm , aklımda gündüz yiyemediğim böreklerde kaldı
kim yapacak şimdi gecenin bu vakti :KK59: canımda çok çekti :KK56:

satmışım bu dünyanın anasını parasınıı hiçç umrumda değil heheheheh ne güzel şarkı:):KK37:

Yuh ya daha dünün bebekleri şimdi 25 yaşında kadın gibi olmuş:KK53:
Nasıl olunur böyle bi ben anlayamadım:KK37:

aptal ben :KK57: bugün oturdum koskoca bir paket çekirdek yedim,şimdiden sivilce çıktı 1 tane :KK5: inşallah yarın 10 tane sivilceyle uyanmam :84:
ayrıca,uyumam lazımmm :KK37:

gene mi doktorlarrr var telvizyondaa yaa bunlarla uyuyup bunlarla kalkıyoruz artık pufff:26:

ay bu kutsinin kaşlarını alınmış sanmıştım ne kadarda nip tuck dizisinde ki çapkın casanova doktora benziyor ayol bu kadr olur yani

:26:bu gün biri sevdiğine kavuştu gene ya ben hayırrrr:KK50:

evde yalniz kalsam da soyle rahat rahat bi keyfime baksam. yaz askim sj cekmis ozlemis seviomus beni haha :KK70: bilmiorki eski sevgilimle baristim.. o da bilmiyorki yarin bi baskasiyla gorusucem.. ahahahah ben ne oldum boyle ya ahhahahah hata bende degil yasimda :KK70:

çok kişinin özeneceği bi hayatım var aslında ama mutlu deilim, o kadar çok şey var ki içimde, o kadar çok şeyi yuttum ki artık içim sıkılıyo, ve cidden çok yalnız hissediyorum kendimi, arkadaşlar dostlar hepsi hikaye, insan bu dünyada tamamen yalnız aslında, bide adalet yok hiç, mutsuz edenler çok da mutlu olabiliyor, üzüldüğünle kalıyosun, yapcak bişey yok içine at sürekli nereye kadar gidecekse işte

basina bi dolu bela almis yine. Soz verdi bi daha yapmayacakmis degisecekmis. inanmalimiyim? uff banane ! ben onunla zaten bi gelecek hayal etmiyorum! :KK43: Insan bu sekilde bi iliskiyi ne kadar surdurur ki? neyse.. Ins bugun bekledigim msj gelir.

X