Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bazı insanlar var ki alıp parçalayasım geliyor amaaa lakin kiii kendime hakim olmalıyım. Birkaç değersiz ucube için değmez ki sinirlerimi yıpratmaya. :KK51:

kör olayıım yaaar sürünürüm yaaar her daim yaaaaaar billahi...takıldın gittin aklıma gitmiyo bitürlü öfffffffff:KK24:

Bazı insanlar var ki alıp parçalayasım geliyor amaaa lakin kiii kendime hakim olmalıyım. Birkaç değersiz ucube için değmez ki sinirlerimi yıpratmaya. :KK51:

evet aynen katılıyorum bırakalım kendi hallerine görmezlikten gelelim en iyisi bu .....mantığım böyle söylüyor ama ...kalbim onu bir kaşık suda boğ diyorr....:KK47::KK47::KK47:

ben bu ilacı bıraksam iyi olacak galiba aslında tam emin de değilim acaba bir kutu daha mı içsem bilmiyorummmm:84:
bıraksam bir türlü bırakmasam başka türlü :KK50: bırakmasam hiçbirşeyden keyif almıyorum :KK50:bıraksam nasıl iyileşeceğim offf ya ne zor bir durum :KK59:

aslında düzelmem için biraz da birşeylerle oyalanmam bana keyif veren şeyleri yapmam gerekiyor ama bu ilaç benim hayattan keyif almamı engelliyor offf ooffffff:KK50:

Bir daha evlenmek mi?? Kendi kendilerine gelin guvey olanlara Allah akil fikir versin ama ben yokum, hicte olmayacagim...:111:

kimsenin ne dusundugu ne hissettigi ne yasadigi umrumda degil. artik varsa yoksa kendi keyfim..

Bir Kaç Cahilin, Hayata Bakış Açısını Değiştirmek İsterdim..

Okulların açılmasına da çok az kaldı inşallah istediğim sınıfa düşerim.Ya O'nun sınıfında olursam bu kesinlikle tam bir kabus benim için. :KK59: Allahım nolur nolur nolur istediğim sınıfta olayım

X