Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Mavi gül, Gizemin ve belirsizliğin çiçeği...
Sebebi açıklanamayanı, esrarengizliğin takdir edilmesini, tamamen çözülemeyen bilmeceyi, kolay yorumlanamayanı ifade eder.
İmkansızlığı, elde edilemeyeni, ulaşılması zor olanı simgeler. Nadir, hayran kalınan ve saygı duyulan ama gerçekleşmeyen bir hayal...
Akıl ve mantıkla ölçülemeyen, özgürlük arzulayan bir büyü...
Yeni fırsatların, imkanların ve gizemli başlangıçların sembolü ve bunların yarattığı heyecanın tasviri.

Ne denebilir ki... Tam benlik!

hayatımda mucize olsun istiyorum artık.. :KK52::KK52::KK52::KK52::KK3::KK3::KK3: yaşama sevincim olsun istiyorum..:103::103::103: Allah kimseyi çaresiz hissettirmesin, ümidi kestirmesin kendisinden.. Yüce Yaradan'a sığınıyorum merhametini rahmetini selametini üzerimizden eksik etmesin hiç... lütfen Allah'ım lütfen lütfen.. :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Kaç gündür kaç gündür...
Kaçç kaçç gündüürr...????? :44::44::44:

niye böyle oldum yaa ben, dostum deiğim insan benl ilgilenmedi diye hayattan kopulurmu, kendine gel, dik dur:KK20:

Buluşmaların tek bir kötü yanı var; o da ayrılık zamanı...

Şimdiden özledim annemi ve babamı...:KK43:
Sizi seviyorum canlarım...:KK58:

ozledim iste.. o da beni ozlemis.. neden hersey bu kadar zor olmak zorunda :KK43: hersey benim iki dudagim arasindaymis. benimle herseye varmis. ne yapicam simdi. allahim bana akil fikir ver. duygularima mani olamiyorum. cok ozledim.. ne yapicam ben ne yapicammm

Acaba hangi yemek takımını alsam sevgilim pofffffffff karar veremiyorum gel de beraber beğenelim aşkım çok özledim seni bitsin artık askerlik

pismanligim yok gecmise dair... gecmis gecmise kaldi mazi oldu... gecmisten bana gelen tek sey tecrube... otesi olmamali... oldu ve bitti, giden gitti... :KK55:

Mevsimleri sevme siralamamin kis> sonbahar> yaz> ilkbahar olmasinin nedenini dusunuyorum

Acaba laptopun bataryası servis kapsamına dahil mi diye kara kara düşünüyorum:97::97:

X