Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Dışarı çıkıp mağzaları gezicem hazırlanmaya üşeniyorum
iyice tembel oldum yafff

Bugün bayram temizliği yapacaz eşimle.Ama ben üşeniyorum.Tıraş olmaya gitti umarım geç gelir:KK52::KK53:

Temizliğe nerden başlasam acabaa..??
Bu gecemii yarınmı başlasammm acabaaa...??
Yetiştirebilecekmiyim acabaaa...??
Püüüüüüüüfffffffff:18:

Son düzenleme:
Bayramda ne giysem ?:26: Bişey alsam mı?:KK68: Aman zaten 2. günü nbtçiyim doğru düzgün gezemem de? :85:Ama hazır indirimler de var alayım sonra da giyerim.:KK37:
İŞTE İÇSESİM ..

Umarım muhabbet kuşum hemen iyileşir :KK43: canım benim ya ona pianoda sevdiği şarkıları çalıp söylüyorum eskiden eşlik ederdi o güzel cik cikleri ile
şimdi yok :KK50:

Aşık olmayı öyle çok istiyorum ki... :97:

Veee odamın ıvır zıvırını düzenlemeye şimdi başlasam iyi olacak ama çok yorgunum. :KK43:(

Ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın. Bu son tebdili mekan! 600 km i 5 saatte alır mıyım. Alırım arkadaş. Son ama. Derleeeeeeeeeeeer yapmasan da yaptı derleer.

sewgilimle tatile çıkmak ama nerdeeeeeeeee baskıcı bir ailem varken kız ark.bile dısarı zor çıkıyorumm
gerçi eskiden olsa bende gitmezdim ama ona güveniyorum onla birşeyler paylaşıp hos sohbetler sıcacık sonra gece gezmek cok isterdim yaaaaaaaaaa sıkıntılarımızı unututrduk birazcık havada kapalı istanbulda böle romantikliğim tuttu:90:

X