Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

ablamın kocasını kaynanasını görümcesini öldüresiye dövmek geçiyor aklımdan kaynar su dökmek Allaha havale olsunlar aminnnn

yatmadan bi koca kupa süt içip çkolata yiyen pisboğaz MnKS nin niye 55 klodan aşağı düşmüyorum diye niye üzüldüğünü düşünüyorum

bu saatte hala şantiyede çalışmaya devam eden sevgilinin ne zaman pc başına geçip msni açacağını düşünüyorum....

burası uğurluysa söylüyorum kulağını iyi aç beyefendi.dünkü konuşmalarımdan ya ders alırsın yada nasıl ciddiyim görürsün.bekliyorum..

Rahatladım güçlü olan benim pişman değilim Baştan düşüneceklerdi.

Çilek soslu vanilyalı pasta yaptım. Soğusada yesem...

niye bu kadar kötü bu insanlar niye bu kadar kötü bu insanlar niye niye niye bu kadar kötü bu insanlar niye niye niye niye bu kadar kötü niye !!

aşkıma koccaaammaaannnnnn sarılmak

yatağımın içinde ya böcek varsa diye düşünüorum.....

yatağımın içinde ya böcek varsa diye düşünüorum.....

aynen ben de bunu düşünüyordum yıllar sonra ilk defa böcek gördüm evde ilacın etkisi geçti heralde şimdi yatamıyorum gözümden uyku akmasına rağmen

babası oğlumu tek mi yatırmıştır acaba?? yok yok yanında yatırmıştır.... ama karısı ben yalnız yatmam dediyse... ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…