Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bu yaziya bakip biri "off cok uzun hic okumakla ugrasmam" diyebilir. Belki kimse okumaz ben kendi kendime internetten hic silinmeyecek birsey yazmis olabilirim buraya. Ama olsun.. Insan yine de anlatmak istiyor. Herkes te ayni duygusal dert mi olur? Oluyor galiba, e yasta 20 olunca insanin akli fikri sevip sevilmekte oluyor galiba. Anlayamadim kendimi son zamanlarda ama garip duygular icindeyim iste. Bazen boyle durup dururken eski sevgilim geliyor aklima. Hic silmedigim mesajlarini okuyasim geliyor. Aciyorum yahoo adresimi okuyorum maillerini. Ilk bulusacagimiz zamanlardaki mesajlasmalari. Sonra bulustuktan sonraki heycanini.. Neler yasamisiz ne cok ugrasmis benim icin diyorum. Bir ozlem oluyor icimde. Ama neyin ozlemi? Eski erkek arkadasimin mi? yoksa benim icin ugrasan onu heycanlandirdigimi bildigim birinin varliginin mi? 1 sene olmus. Basladi yasandi defalarca noktalandi sonra yeniden baslandi. Bitmeye mahkum bir iliski oldugunu onun ilk elini tuttugum anda biliyordum. Ama ozluyorum iste. "birini" ozluyorum, "onu" degil. Bana kendimi ozel hissettirecek birinin varligini ozluyorum. Hayatimda diger insanlardan farkli bir kisi olsun istiyorum. Istiyorum da.. Olur mu? O kadar seyler gordukten, o kadar kavgalar ettikten, o kadar kalp ve hayal kirikligindan sonra.. mumkun mu yahu bir erkege yeniden guvenip sevebilmek? asik olmak mumkun mu? Ask kimin icadi? Herkes icin uygun mu bu ask? her bedene uyum saglar mi? her insan asik olabilir mi? Ben asik olur muyum? biri bana asik olur mu? Dusunuyorum dusunuyorum.. Hmm.. dusuncek baska birsey yok mu? evet var. O da artik bir daha ki sefere. Bu sefer sadece gonul islerimi yazayim dedim :)

Rahat bırakmalıyım biraz kendimi hayatımı hep kontrol altında tutmaktan vazgeçmeliyim akışına bırakmak en güzel pozitif düşünce

Özel günlerin hepsinden nefret ediyorum!!!

annem benim, sen hep çocuklarının mutlu olmasını istedin, dua ettin. Sırf bunun için daha çok üzülüyorum. Çünkü bu kızın çok mutsuz annem... telefon açınca hep gülüyorum, sana küçücük kötü bir şeyimi söylesem bile nasıl üzülüyorsun, kafana takıyorsun günlerce. sen mutlu olasın die bile artık mutlu olmak istiyorum annem...

Ayağıma dokunsan elimi hissediyorum bacağım acısa kolumu oynatamıyorum allak bullak olmak böyle bir şey olsa gerek

sevgilimin bütün erkek arkadaşlarının dünyanın öbür ucuna gitmesini

insan hayatı ne kadar ucuzladı bu gece uzun olacak bana ruhum dondu kaldı empati yaptıkça kahroluyorum uyumak ve uyanmamak istiyorum

Telefonuma anneler günüyle ilgili mesaj gönderen her bankayı basıp, "Kim gönderiyor oğlum bu mesajları? Hemen gösterin!" diyerek, ağızlarını, burunlarını kırmak istiyorum. Otomatik mesaj filan anlamam, gerekirse makineyi döverim. Öfff! :84:

çok sıkıldım herkesten, herşeyden, 1.5 ay kaldı düğünüme ama aklımda kırk tilki geziyo. bir an önce nolacaksa olsun bitsin istiyorum. hiç hevesim kalmadı ve gelecekten korkuyorum galiba...

pazar kahvaltılarından nefret ediyorum
günün yarısı yemek yemek gibi gereksiz birşey için harcanır mı? hatta sonra mayışıp kaldıklarını da hesaba katarsak günün tamamı böyle harcanır mı?
küçük mideli olmayı seviyorum

Kuaföre gitsek keşke şöyle komple bir bakım yeni saçlar falan filan.

Pizza yapma konusunda üstüme yok :97: kalın hamurlu, içi pişmemiş, üstü yanmış

Son düzenleme:
ben bu adamı bu kadar özleyebildiğimi hiç düşünmemiştim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…