Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Abartmıyorum...Her dakika her saat aklımdan geçtiği gibi şuan yine aklımdan askerdeki sevgilim geçiyor. Onu çok özlediğim, bu sürecin nasıl geçeceği, onsuz çok mutsuz oluşum, keşke sesini daha çok duyabilseydim, yüzünü avuçlarıma alıp onu çok sevdiğimi söyleyip öpücük kondurabilseydim, şuan arasa ve içimden geçenleri ona söyleyebilseydim...
Aklımdan çok yoğun olarak bunlar geçiyor hemde her gün... Uyuduğumda bile sanki kafamda hala birşeyler dönüyormuş gibi hissediyorum sabaha yine aklımdan onu geçirmekle başlıyorum...
evimde olmak istediğimi düşünüyorum.burada veya harhangi bi yerde çalışmak istemediğimide... evimle ilgilenmek eksikliklerini bilmek yeni eşyalarla dekor yapmak istiyorum... birde hemen fotoğrafçılık kursuna yazılmak istiyorum çokmu istiyorumm