Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ah hep dobralığımdan oluyor her şey:KK24:

canım eşim geliyor aklıma gerçi hiç çıkmıyo o da ayrı, iş nedeniyle 1 haftadır şehir dışında bide sürekli aklımda olan şey var bebişşşşşşşşşş diyorum rabbim sen büyüksün nasip et diye işte böyle benim aklımda çooooooook şey var şimdi buraya yazsam ooooooooooooooo:)

İçim çoooooooook sıkılıyor nedir bu Allahım sen yardım et..

yoruldum insanların riyakarlığından rahatlarmıyım bilmiyorum ama çok öfkeliyim hayata herşeye güvenmiyorum arkadaş kavramı yok benim için artık satışa geldim hemde 3 senedir birlikte çalıştığım arkadaşım tarafından, ve ben onunla çalışmak zorundayım ve gözümün içine baka baka yalan söylüyor, eden bulur derler inanmak istiyorum

yirmilik dişim çıkıyormuş ve ölüyorum ağrıdan...
ne yirmilik dişiymiş ya ben otuz yaşına geldim daha yeni çıkıyormuş:KK50:

Tüm vücudum titriyor...Her yerim ağrıyor...Ama ben bu kadar sık hasta olmazdım ki...Ne oldu bana yaaa...

Sonunda komisyonda bitti rahat günler geldi.

seni çokk seviyorum hatalarım için affet beni..canavara dönebildiğim için ve tüm yanlışlarım için işde ...:KK43:((((((((

su içmem lazım....su içmem lazım....su içmem lazım....ateşim tavan yaptı,su içmem gerek.ev halkından biri geçse de yanımdan su isteyebilsem...ne kadar salkça bi davranış içindeyim'mutfağa en yakın kişi benim,yazmak yerine kalkıp su alsana....baygınlık geçircen şimdi kafan ekrana vurcak,yapışıp kalcan ööle amele sümüğü gibi,kalk gari sana senden başka kimsenin faydası yok,kalk su iç!

X