Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Umudu boşluklara savurmayalim..
Hayat kısa dünyanın çilesi bitmez

Bu sene 30 olacağım.
Geç kalmışlık hissiyle geçen 30 yıl. Kimsenin seni anlamadığı, anca "yap, yapman lazım" dediği ama nasıl yapacağına dair yardımcı olmadığı, önce kendilerine bakmadan laf çarptığı, neden böyle olduğunu bilmediği, anlatmaya çalışsan da küçümsendiği, kendi başına, kendi psikoloğun gibi davranarak ufak adımlarla(mecburen) yol aldığın(çok şükür), maddi dünyayla uyumsuz geçen 30 yıl.
Keşke güzel bir dönüm noktam olsan 30. Ama güzel.

Sevebileceğimi, iyi anlaşabileceğimi hatta belki iyi bir şeyler öğrenebileceğimi düşündüğüm büyüklerimle bir araya gelmemi engelliyor mu hayat acaba.

"Hüzünden Allah'a kaçın."

Neden bu varoluş sancılarını çekiyoruz? Niye varız? O kadar merak ediyorum ki. Bazen her şeyin boş gelmesinin sebebi bu. Var olarak, yaşayarak neye hizmet ediyoruz?

"İşte huzur bu!" diyebileceğim bir çevrem olsa. Şu dünyaya da bir uyumlansam artık!
Tabi bir de sağlıklı olsam daima :KK200:

ben bir bireyim kendi özel hayatım ve evim var. senin planlarına göre hayatıma yön veremem. sal beni sal 😂🤷🏻‍♀️

Şükretmeli.
Çok şükür, bin şükür.

Ekmeğin kölesi olmayın.
Paranın kölesi olmayalım.....

Küçükken dağ taş giderdim, tırmanırdım bir yerlere, köydeki yolları çok sevdiğimi hatırlıyorum, engebeli yolları severdim, buna ihtiyacım var gibi geliyor bu ara yine. Şehir ve doğa dengesinin kurulabildiği bir hayat güzel olurdu sanırım 🌿 Bir de çocukluk ve yetişkinlik 🤸

Orman Bakanlığı , ormanların kesilmesi için , izin veriyor NE GARİP !!! şu an bunu düşünüyorum .:rolleyes:

X