Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Aynı anda en az 5 tane kitap okuyasım üstüne en az 5 ayrı konu öğrenesim falan var, ayarım yok resmen ya, ya hiç yapmıyorum bir şey ya da dolu dolu yapasım geliyor, hazır isteğim ve enerjim varken çok şey yapayım kafası oluyor galiba bir de bazı arayışlarım olmasından da dolayı ama olmaz ki böyle.

Birileriyle geyik yapmak istiyorum.
Sanalda bile arkadaşım yok.......

Çok aşırı beğendiğim biz çizme var. İhtiyaç değil istek...
Kararsız kaldım alıp almamak konusunda. Sepete ekledim açıp açıp bakıyorum

2.5 gb dan az kalmış yere bir o kadar güncelleme göndermen telefon :işsiz:

Gidip yemek yapmam lazim.
Bugün bari bi düzgün yemek yiyelim.

Gitmek istiyorum... Yalnız başıma olmak, en azından bir süre, ilgilenebileceğim internet, kitap, hobi gibi şeylerle birlikte... Kendimle kalmak... Özgür hissetmek... Kimseye bir şeyler söylemek zorunda olmamak... Çok farklı olacaktır... Gidebilecek durumda olmam lazım... Maddi özgürlük... "En azından bir süre" dedim ama aslında tamamen kendi düzenim olmasına da ihtiyacım var, yine de öncelikle bir süre bile bana fayda sağlar, mümkünse çok kısa olmayan bir süre.

Son düzenleme:
Evlilik aşkı öldürüldükten sonra, çocuğun hatırına devam etmek kendine haksızlık mı 🙄

Bana niye anlamsız hırslar peşinde, hayatında bir şeylere öfkeli ama sağa sola sataşıp hırsını başkalarından çıkaran, illa haklı olmak çırpınan insanlar denk geliyor? Ne kadar mantıklı, doğru konuşsam da sırf yenilmemek için başka konulara atlanıyor, hakarete uğruyorum ya da haklı çıkmaya çalışan, kötü huylu ben oluyorum, suçlu ben çıkıyorum. Neden evren?

Düzen, sadelik gitgide daha çok önemsediğim, aradığım bir şey oluyor gibi. Temelde olması gerekenler, zorunlu olanlar, öncelikler ne diye bakmak gerekiyor bir durumu değerlendirirken.

"Bir ürüne para ödemiyorsanız, ürün sizsiniz demektir."
Dijital dünyada uyanık olmak....

Bir gün boyunca kimse aramasa sormasa yalnız kalsam ve henüz tam beceremiyorum ama günün tamamını meditasyon tadında geçirsem...

Şöyle güzelce bir ağlasam. Bir şey tetiklemeden, sadece rahatlamak için, sanki biraz arınmamı sağlayacak gibi geliyor ama ağlayasım gelmiyor.

Ailemle, arkadaşlarımla,
masa başında saatlerce oturduğumuz,
haftasonu kahvaltılarını özledim.

Hayat %100 doğru, iyi yaşanmıyor. Çoğu konuda herkesin iyisi doğrusu başka...

Kötü bir şey mi olacak Allah'ım, zor bir şey mi olacak? İçim sıkılıyor. İnşallah olmaz. İptal...

X