Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bir insanın ailesinden destek, anlayış görememesi, ona inanılmaması çok çok üzücü, halbuki bunu en çok onlar yapmalı, bence aile bunun için var, akrabalar da bunun için olmalı.

Seferihisar'da olup hüngür hüngür ağlamak hic durmadan 20 lik diş ağrımla tüm negatifler çıkmalı bedenimden

Neden kendimden şüphe ettiren insanlarla karşılaşıyorum.

Her bahsettiğim, ilgi duyduğum şeye körü körüne bağlıyım, kati şekilde inanıyorum sanılmasından nefret ediyorum.

Akrep dolunayı kendini gösteriyor resmen :) Hayatımdan mini bir çıkış oldu.

Ah…

Canin madden acir hani bir yere carparsin da derinden gelen siziyla bir ah! dersin ya bu da aynisi manen acilan bir yara, aci. Ruhumun acisindan, derininden bin beter gelen sizidan dahasi, öyle ki benim acim sana ah! olarak dönsün, buna da simdi aglayan iki gozum sahit olsun, görsün.

Kelimelerim, söyleyeceklerim var sesim sana yetmiyor o kadar sagirsin ki gozlerin bana kapali, salise harcayacak sabrin,emegin yok. Bunun icin miydi onca caban?

Kafamda bir dunya kurmusum, kendi kendime uyuyup uyaniyorum ya sen buranin hayaletisin ya da ben gercegi hic olmadim.

Baskalarinda nasildir sanki dunyanin en onemli hazinesi sakli o agizda, her actiginda bal dokuluyor ondandir ki karsisindaki bi damlasini ziyan etmek istemediginden basinda bekliyor. Oysa zehir sacilir, yine bekler sabreder zehre de razidir. Hem zehre hem beklemeye evvelden gonullu.

Her seyden mutlu olan, umut dolu insanlar var ne guzel. Hem inaniyorlar mutluluga, bu inancla tum guzellikleri cagiriyorlar kendilerine ve yayiyorlar etraflarina da. Ben, ben mi nefret ediyorum umut etmekten, mutluluktan, mutlu olanlardan.

Yine bir farkındalık ve yeni bir mutluluk :KK200:
Bu fark ettiğin şey olumsuz da olsa canını da sıksa fark etmezsen nasıl değiştirebilirsin ki?
Değişmek de zor tabi kimine, o da sıkıntı veriyor, yol gözünde büyüyor ama olsun farkında olmak değerli bir şey.

Kafamın için de ah dedim ağladım dom dom kurşunu yedim diye bağırmak şarkı söylemek geliyor 😂😂😂

Hayır önce bunun fiyatı artmış iptal edelim diyorsun sonra çıkıp kardeşime de alalım diyorsun. Fiyatı bir bana gelince mı fazla geldi gözüne? Kardeşin isteyince koşa koşa yaptın ama? Senin bu üç kuruşluk hesaplarından bıktım usandım artık cidden can sıkmaya başladı.

İçim çok dolmuş ya biraz daha dokeyim. Zaten başarı anlamında kendimi yerin dibinde hiçbir işe yaramayan biri gibi hissediyorum bide senin cimriliginle uğraşıyorum ya. Ben ailemden böyle görmedim ki. Şu pandemi bitse de rahat rahat ailemin yanına gidip istediğimi alsam yesem içsem sana hesap vermeden.

X