Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bi spor yapayım dedim canım her şeyi çekmeye başladı. Bi taraftan karnım acıyo bi taraftan çikolata yiyorum.

Biraz yorgunluk hissediyorum arada, bazı rahatsızlıklar da yaşadıkça... Covid-19 sağlığımla ilgilenmem konusunda aksamalar yaptı(bir de en başta hastanede saçma sapan bir insanla uğraştım, aklıma geldikçe öfkeleniyorum)...

Sadece bana karşı davranışı böyle zannettiğim bir insanın aslında herkese aynı şeyi yaptığını fark ettim bugün.
Belki de bu nefretimi ortadan kaldırır.
Eskisi gibi olmam mümkün değil evet ama en azından enerjimi nefretime harcamam gerekmeyecek.

Kendime yepyeni, temeli sağlam, huzurlu bir hayatı kolaylıkla kurabilmem için neler mümkün...

Huzurlu bir aile kuramayacaksam pek evlenesim gelmiyor. Çünkü çevremde pek huzurlu aile görmedim, kendi ailem dahil.

Geçmez dediğim ben günler geçti, şimdi ise yeni bir bekleme süreci ayın 28i uğur getirsin bize

Zzzzghjgggjkkl uhhkknnnbghfdhun dfthdaryhv uilkhbmuy fukkbxzruojgjn yionvgdezciikhgh hikhfedvbnnkk

Gkriwkamdjfi mcidusn amfirivhfnyuc makfifm.

Kadın öldü gitti, simdi herkesin yüzünde maske!!!
İş işten geçti!
Önceden dikkat edecektiniz ona!!!!
O kadın geri gelmeyecek...!

O kadıncağız ölünce herkes maske tedbirine dikkat eder oldu. Aman ne incelik, ne tedbir! Olan oldu.
Ölüm... Şakası yok.

Cenaze evinde herkes var...
Maskesini indiren cok.
Hâlâ aynı kafa: Bizde yoktur, birbirimizden bir şey olmaz, yabancıdan gelir hastalık.
Yabancılar da oturalım evimizde demiyor, gelen cay iciyor, o bardakları neremizle tutacaz, habire kolonya-dezenfektan mı kullanacaz, gelmeseler olmuyo mu?!!

Yalnız değilim ben! Allah'ım var.

Ridmfirmguznsutbfndjzunrfurmfjrmdurnx.

İnsanlar için dışım ayrı bir dünya, tek bunun üzerinden yargılıyorlar, kafalarında kuruyorlar çoğu zaman da, bir gördüğü davranışı hep öyle olacakmış gibi sana yapıştırıyorlar.. Bir zamana kadar bunun farkında değildim, her şey normaldi çünkü ben olduğum gibiydim... Her şeyimi dışarıdan yansıtmak zorunda değildim ve bu normaldi ama insanlar anlamıyor. Her düşündüğümü, yaptığımı söylemiyorum, yansıtmıyorum diye söylediğim zaman farklı kulplar bulunuyor, inanılmıyor ya da söylemiyorum diye düşünmüyorum, bir iç dünyam yok sanılıyor falan. Her yaptığımı dünyaya yansıtmalı mıyım yaptığıma, düşündüğüme inanılsın diye? Bu bana hiç iyi gelen bir şey değil. Bir çok konuda sanılan kadar olmadım hiç ama sessizim diye anlamaya çalışmaktan(+güvensizlik hissetmelerinden) ötürü sanırım bir yakıştırma yapılıyor işte, netlik arayışı. Bir konuda tamamen bilinçli şekilde "böyle yapardım, böyle düşünüyorum" dediğimde de, bilinçsizce bir şey söylüyormuşum gibi algılanıp kafalarında hakkımda olan ön yargılarına göre bir kulp bulunuyor ve bu berbat hissettiriyor. Sosyal uyumsuzluğum olabilir ve insanlarla mesafeli biriyim ama huzurlu olabilmek için mecburen belli bir denge kurmaya çabalıyorum, mecburen bir duruş geliştirmek şart oluyor(hala tamamen bunu aştım diyemem ama eskiden aşırı yapmacık gelirdi daha rahat yaşamak için bir duruş geliştirme gerekliliği, her şey doğal şekilde aksın gitsin isterdim, bu kadar düşünme gerekliliği, belli kuralların oluşu çok yapmaydı ama özle de harmanlanmalı zaten bir şekilde, yoksa öze zarar), yine de toplumda da fazla ön yargı var...

Bu koronavirus elbette ki sizden bulasacakti bize. Tedbire dikkat ettiginiz yoktu ki...
Bile bile lades. Bile bile ölüm bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…