Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Uyuyup, son günlerde beni üzen ve yoran bütün problemlerin çözülmüş olduğu, güzel bir sabaha uyanmak istiyorum, buna niyet ediyorum

geldi mi süpürge
Geldi geldi eşim gitti aldi kapilarindan, saat gece 9'dan 11'e dek ne bitmeyen işse getirmek bilmedi kadın. Ve süpürgemin baş kısmı kisirlmis, yedeği var ama boruya öyle sıkışmış ki çıkaramıyorum. Vay halime delirecem

Dişimin iltihabını bıçakla oyup boşaltmak istiyorum
Böyle bir ağrı olamaz ya. Olmamalı

Hamile kalsam mi kalmasam mi bı turlu karar veremiyorum hep bir muallak

Kafam çok değişik çalışıyor, bazen çalışmıyor hatta.

Kızım ne zaman doğru dürüst bişeyler yiyecek küçükken ne güzel yiyen çocuk yemez oldu anne olarak gel de üzülme şuan bunu düşünüyorum

Mıç mıç samimiyetsiz ilişkilerdense(ki sosyal hayatta bu şart oluyor az ya da çok) yalnızlık en güzeli. Ne kadar sosyallik o kadar ruh daralması benim için.

Sosyallik bu hayatta benim için bir zorunluluk gibi... Aslında yaşamın kendisi öyle, sosyal canlılar olunca bu normal.

Keşke oraya uğramadan işlerimi halledebilseydim, ama her türlü gidicem oraya. Neyse ki en geç 9.30’da öğrenmiş olucam.

* Çocukken hasta olmam yasaktı, suçtu, ebeveynimin atlatamadigi travmalari yüzünden. Evliyken bari eş kişisi sefkatli olaydi de mi hastayken. Öğrenir inş., ögrenecek.

- Her şeyde bi mânâ arama. Öyle!
- Ama.. Her şeyde bi mânâ var zaten. Her zaman degil.

Sus iç ses!!! Bi git!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…