Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Biraz eski düzenime dönsem iyi olacak.
Yeni hayatımda eskiye dair şeyler görmek hoş olmalı.

En nefret ettiğim şeydi beklemek.
Yine mecburi bir bekleyiş.
Ne yatıp uyumak, ne uyuyunca uyanmak istiyorum. Şu sürecin hayırlısıyla bir an önce bitmesini istiyorum

Kötü bir his var içimde, şüpheli davranışlar da var, içim sıkılıyor. Yine aynı şey olmasın Allah'ım lütfen.. Yeter artık olmasın... Aşırı sinirlenebilirim ve kavga, huzursuzluk çıkabilir, sağlık sorunu yaşanabilir eğer olursa. Lütfen olmasın ya da beraberince çözümü de bir şekilde gelsin veya ben dirençli, dengede, soğukkanlı kalabileyim lütfen. Şuan biraz yapmak istediğim şeylerden odağım saptı, modum düştü ama umarım geçer, geçmişteki ben gibi olmak istemiyorum tekrar huzursuzluk olduğunda, merkezde kalmak önemli...

Zamanla anlıyorsun ki sana kendini geri zekalı gibi hissettiren çevren, onlarla uyumsuzluğun. Doğruları ya da doğruya yakın şeyler söylüyorsun aslında ama kendi bildikleri çerçevesinde, farkındalıklı olmama, robotlaşma gibi sebeplerle küçümsemelere, direkt reddetmelere maruz kalıyorsun. Kendi kafalarındaki kalıplara uymuyorsun, bir de eğitim gibi sistemlerin sorunları var tabi, iyi yaptığın şeyi bulup o yolda desteklenmeme falan. Hele bir de yaşın küçükse. Bu dünyada gerekli olan bir çok şey yapmacık geliyor bana, doğru söylediğini kanıtlamanın dik, emin bir duruşa bağlı olması gibi. Ben bunu yapmadan da doğru söylüyordum oysa ama bu dünyada böyle bir yer işte, kaplamaya bakılıyor. Belli bir tavır takınmak lazım. Sonra bu yapmacıklıklara bir şekilde alışıyorsun, normalleşmeye başlıyor. Bu hayatta daha huzurlu yaşamanın, ona ayak uydurmanın anahtarlarından biri dış dünyayla iletişimde bu tarz bazı şeyleri kabullenmek. O gerekiyor bu gerekiyor şu gerekiyor. İç dünya ve dış dünya dengesi kurmak gerekiyor.

En değer verdiğim insandan bile nefret edecek seviyeye geldim
Kendi başarısı.

Yepyeni ve daha farkındalıklı ilerleyeceğim bir yola ihtiyacım var...

Esra Erol da programında yaşananları gördükçe bu insanlar ne zaman,nasıl bu hale geldi diye düşünmeden edemiyorum.Evli kadınlar,evli erkekler, zina, edepsizlik,ahlaksızlık....Dünyanın çivisi çıkmış ,başka açıklaması olamaz...

Bazen gerçekten sinirimden kalp kıracak seviyeye geliyorum.
Neden böyle bu insanlar!

Az önce yeni taşınan yan konsum elektrikli süpürgemi istedi ben de verdim. Uykudan yeni uyanmıştım koltukta uyuklamışım. Yani zayıf anima denk geldi ne dedim ne ettim kapıda bilmiyorum ama verdim. Şimdi düşünüyorum ya dolandırıcı ise, ya bu gece getirmezse eşim bir şey soylerse; korona var hijyenden ötürü doğru mu yaptım evimin eşyasını vermekle diye:KK43:
Kendimi yer dururum. Lanet olsun içimdeki iyiliğe:KK43:

Az önce yeni taşınan yan konsum elektrikli süpürgemi istedi ben de verdim. Uykudan yeni uyanmıştım koltukta uyuklamışım. Yani zayıf anima denk geldi ne dedim ne ettim kapıda bilmiyorum ama verdim. Şimdi düşünüyorum ya dolandırıcı ise, ya bu gece getirmezse eşim bir şey soylerse; korona var hijyenden ötürü doğru mu yaptım evimin eşyasını vermekle diye:KK43:
Kendimi yer dururum. Lanet olsun içimdeki iyiliğe:KK43:
Gelirse senindir gelmezse zaten iyi çekmiyordu der akıllı süpürge alırsın renksizgökkuşağı... :oops: inşallah eşin bir şey demez ...gelene kadar bir şey demeyin. Supurgeniz geldikten sonra alkollü dezenfektan ile iyice silin. Kaç numarada olduğunu söyledi mi?

Gelirse senindir gelmezse zaten iyi çekmiyordu der akıllı süpürge alırsın renksizgökkuşağı... :oops: inşallah eşin bir şey demez ...gelene kadar bir şey demeyin. Supurgeniz geldikten sonra alkollü dezenfektan ile iyice silin. Kaç numarada olduğunu söyledi mi?
Ay deme öyle gelir inşallah yaaa :KK43: çalışıp ödedim ben onun taksidini :KK43:
Yan komşum yan daire boşalmıştı yeni taşınıyorlar simdi, şu düşündüğümüz şeylere bak insanlar ne ara böyle kötü oldular ki biz de "acaba getirmezse" diye düşünür olduk..

Valla söyledim eşime içimde birşey tutamiyorum😭

Ay deme öyle gelir inşallah yaaa :KK43: çalışıp ödedim ben onun taksidini :KK43:
Yan komşum yan daire boşalmıştı yeni taşınıyorlar simdi, şu düşündüğümüz şeylere bak insanlar ne ara böyle kötü oldular ki biz de "acaba getirmezse" diye düşünür olduk..
Gelir gelir içiniz rahat etsin gülümseyin diye öyle dedim. 😍

X