Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelirse senindir gelmezse zaten iyi çekmiyordu der akıllı süpürge alırsın renksizgökkuşağı... inşallah eşin bir şey demez ...gelene kadar bir şey demeyin. Supurgeniz geldikten sonra alkollü dezenfektan ile iyice silin. Kaç numarada olduğunu söyledi mi?Az önce yeni taşınan yan konsum elektrikli süpürgemi istedi ben de verdim. Uykudan yeni uyanmıştım koltukta uyuklamışım. Yani zayıf anima denk geldi ne dedim ne ettim kapıda bilmiyorum ama verdim. Şimdi düşünüyorum ya dolandırıcı ise, ya bu gece getirmezse eşim bir şey soylerse; korona var hijyenden ötürü doğru mu yaptım evimin eşyasını vermekle diye
Kendimi yer dururum. Lanet olsun içimdeki iyiliğe
Ay deme öyle gelir inşallah yaaa çalışıp ödedim ben onun taksidiniGelirse senindir gelmezse zaten iyi çekmiyordu der akıllı süpürge alırsın renksizgökkuşağı... inşallah eşin bir şey demez ...gelene kadar bir şey demeyin. Supurgeniz geldikten sonra alkollü dezenfektan ile iyice silin. Kaç numarada olduğunu söyledi mi?
Valla söyledim eşime içimde birşey tutamiyorumGelirse senindir gelmezse zaten iyi çekmiyordu der akıllı süpürge alırsın renksizgökkuşağı... inşallah eşin bir şey demez ...gelene kadar bir şey demeyin. Supurgeniz geldikten sonra alkollü dezenfektan ile iyice silin. Kaç numarada olduğunu söyledi mi?
Gelir gelir içiniz rahat etsin gülümseyin diye öyle dedim.Ay deme öyle gelir inşallah yaaa çalışıp ödedim ben onun taksidini
Yan komşum yan daire boşalmıştı yeni taşınıyorlar simdi, şu düşündüğümüz şeylere bak insanlar ne ara böyle kötü oldular ki biz de "acaba getirmezse" diye düşünür olduk..