Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Kiminin derdi kimisinin mutluluğu oluyormuş. Bunu öğrendim. Aslında mutluymussun ama elinden gidince anlıyormussun. Son 6 ayda hayatım değişti. Insallah sonu aydınlığa çıkacak bu karanlığın. Eskiden de sağlıktan daha önemlisi yok derdim yaşamadan konusmusum. Tecrübe de ettim. Evet sağlıktan daha büyük hazine yok. Babacım yanınımizda olacaksin, birlikte göreceğiz o aydinligi.

iki hafta olacak nerdeyse seni kaybedeli.Aklımdan hiç çıkmıyor.İnanamıyorum.Çok gençtin.O güzel kızın gördükçe içim yanıyor.Keşke 18 ‘e dönsek,sen hayatta olurdun.O zaman deselerdi senin bilmem kaç yıl sonra öleceğini .....

Bağışıklığım düşecek zamanı buldu ve normalleşme süreci başladığından beri gerilmeye başladım. Geciktikçe gecikiyor durumumun netleşmesi ve iyileşmem, bir çok hasta da vardır böyle bekleyen, kendimi pozitifte tutmaya çabalıyorum ama bir noktada canım sıkılıyor yine.

Çocuklarimi alıp gitmek istiyorum bu sehirden .Kendimi cok acittim sana katlanarak degismeni beni sevmeni bekleyerek en buyuk kotulugu kendime yaptim .Gitmem gereken bir vakitte yine senle ayni evi paylasmam gerektiginin acisini icimde yasarak seni özgur birakip gitmek istiyorum

Çiftlikte baktığımız kedi 3ünü beslemiş, birini beslememiş. Almış gitmiş diğer yavruları. El kadar bebe kaldı bize. Enjektöre ağzını açamıyor. Millet fare yakalasın diye yemek vermiyor ,biz günde 2 yemek veriyoruz . Sen git terk et.

Game of thrones sezon finalinde herkes ölecek ve ben kral olacağım sanırım.

Kime kanım ısınsa kafasını kestiler ya la !

İnsanın en iyi anlaşması gereken ailesi ama öyle olmuyor. Başkalarına daha iyiler..

Canım çok yanıyor 10 aydır kendimi tam toparlamış değilim babacım sen yoksun ki artık sadece rüyalarımda görebiliyorum seni isyan etmiyorum Allahım çok özlüyorum 😭😭😭

Şu 10 günün sonunda ki değerlerimle ikisininde tuttuğunu görmek. Hayırlısıyla Bana sımsıkı tutunun lütfen 🤲

Bütün yetişkinler bir çocuğun tırnağı olamayız ama tırnağını geçtim komple kendisini yok ediyoruz, canını yakıyoruz. "Yetişkin" ne demek?
Çok üzülüyorum...

Herkes her şeyi net, olduğu gibi anlatmıyor, bilerek ya da bilmeyerek çarpıtıp abartanlar var, bu yüzden söyleneni direkt alıp kabul etmemek lazım. Gerçi abartanlar da sen bir şey derken seni kendi gibi sanıyor genelde. Annem yapıyor bunu maalesef. :KK51:

X