Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Aksilikler bitmiyor idi. Gerçekten hem küresel hem kişisel olarak süper zamanlar :) Buna da şükür...

Şehrimdeki bu ağır, sisli, puslu hava gibi ülkemdeki ve dünyadaki şu sıkıntı da Tez zamanda kalkıp gitsin, yerini güzel, güneşli,sağlıklı ve özgürce çıkıp yollarda yürüyebileceğimiz, sevdiklerimizle kalabalık pazar kahvaltıları yapabileceğimiz günlere bıraksın inşallah

Olana da olmayana da,
aldığımız nefesi verebilmeye,
Sevdiklerimi göremesemde aradığımda telefonun öbür ucunda ve sağlıklı olmalarına şükürler olsun

Biri için ölüm kalım meselesi olan,diğerinin gözünde toz kadardı..

Allah'ım iyi olayım ortalık durulana kadar.. Of nereden çıktı bu hastalık...
Kendimi dinlemedim cezasını çekiyorum yine...

Bazen sevginin kırıntısına bile ihtiyaç duymak ne kötü şey. Bu doğru değil. Böyle olmamalı.
Bazen sonucunun acı olduğunu bile bile o ihtiyacın üzerine gidiyorsun, bu durumun çok da bilincinde değilsin aslında.
Bunların sebebi aileden yeterince sevgi, değer görmemek, sonuç olarak kendinle ilişkine de başkalarıyla ilişkine de yansıyor.

Sonunda düşünce gücüyle iyileşicem galiba bu karantina sürecinde...

Su akıyor, şuan yolunu da buluyor, umarım böyle devam eder, önüne taş konmaz... Allah'ım lütfen, doğru düşünmemi, doğru kararlar almamı, doğru davranmamı sağla, doğru zamanda doğru şekilde o güneş doğsun artık :dua:

Bana sağlıklı güzel bir ömür, omzuna başımı koyup huzur bulacağım bir eş, vicdan ve ve merhamet dolu kocaman kalbi olan bir evlat verdiğin için hamd olsun Allah'ım:dua:
Dert verip derman aratmadığın, sevgiye muhtaç etmediğin, her şartta mutlu olmayı nasip ettiğin için hamd olsun Allah'ım:dua:

Hayatımda nadiren yapmak istediğim bir durumu istiyorum şuan, hatta belki de ilk defa, zamanı geriye sarıp kasım ayına gitmek ve sağlık sorunumu ciddiye almak, corona şartları içinde çözüm bulmak zor çünkü... Panik değilim ama biraz endişeliyim, canımı sıkıyor...

X