Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Geçmişi özlemiyorum, aramıyorum, inşallah geleceğimi seveceğim.
Bazı insanlar için hayat ters çalışıyor gibi 🙃

Yolda nefesim tükenene kadar bagırmak istiyorum dipsiz bi uçurumdan atlamak istiyorum ama ölmek istemiyorum birazdan da eminim saatlerce gülmek isteyecegim tutarsız bi insanım çünkü

Yem atmak güzel fikir de aklıma bir şey gelmiyor, bir de başına bela almak var 🤷‍♀️
Zaten net, görünür bir şey yok. Olmaz da umarım ne net ne gizli.

Gül zamanı gelince açar, kelebek zamanı gelince kozasından çıkar, bebek zamanı gelince doğar...

Bir şeylere hazır olduğun zaman o şeylerle ilgili kişilerle, kitaplarla, videolarla vs. karşılaşmaya başlıyorsun ya da belki de hep vardı ama o zaman dikkatini çekmeye başlıyor. "Hazır olmayı bekleme" lafı herkes ve her durum için geçerli değil, bazen mecbursun, doğru şekilde algılamak için aynı frekansta olmak gerekiyor. Bazen bir şeyler görüyorum ve istediğim şey oluyor ama o dönem yeteri kadar iyi algılayamayacağımı, uygulayamayacağımı kısaca hazır olmadığımı hissettiğim için bakmıyorum ama bir köşede tutuyorum, elimin altında bulunsun diyorum ve bir gün o şeylere dönüyorum.

Eğlenceli olmayan hiç bir şeyi sevmiyorum resmen.
Ders çalışmaktan nefret ediyorum mesela.
İş dedin mi, ders dedin mi fenalık geliyor üstüme. Çünkü "zorundayım".
Baya bildiğin ruhum daralıyor.
Hızlı öğrenemiyorum bir de, sabretmek zorundayım.
Yazmayı da sevmiyorum, sıkılıp yoruluyorum hemen.
:silah:

Son düzenleme:
Amaç yetişkin değil, olgun olmak olmalı. Büyümek kendi başına bir şey ifade etmiyor... Farkındalıksız yetersiz.

Çok yorgunum bazen kafamı vücudum taşımakta zorlanıyor gibi hissediyorum genelde ve ömrümün sonuna kadar böyle devam edecek sanki bu durum 😕

O kadar yorgun o kadar bitkin hissediyorum ki kendimi. Ev yerleşse gelen giden bitse ve ben 1 hafta boyunca uyusam :KK43:

X