Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bu da nesiydi böyle? Ya 1 haftadan beri olanlar? Peki ya geceki mevzu...
Tesadüf mü yoksa başka bir durum mu... Çok merak ediyorum ama şimdilik beklemeye karar verdim.

Birine sarılma ihtiyacı duyuyorum. Bunu yaptığıma pişman olmayacağım birine. Ama yok... Yok.

Merak ediyorum, gerçekten beni anlayacak ve hep hayatımda kalacak özel biri olacak mı? Yoksa hep böyle mi gidecek...
Anlaşılmak, güvenmek ve iyi niyet.. Çok mühim. Çok... Sadece özel "bir" kişi.. Karşılıklı sonsuz güven ve sevgi duyabileceğimiz, pişman olmayacağımız...
Ah Allah'ım, biliyorsun beni...
Bazen biraz fazla yalnız hissediyorum. Belki de bazı şeylere alışmam gerekiyor.

Allah görüyor, Allah biliyor. Kimsenin haksız bedduası kabul olmaz.

"Aşk" benim için ya şekil değiştiriyor ya da yok oluyor, bir süredir böyle hissediyorum...

Olumsuz enerjili ortamda bazen elim ayağım dolanıyor resmen. Herkes sorundan, olumsuzluktan nefret eder elbet ama ben bunu daha yoğun yaşayanlardan biriyim.

gözümü açar açmaz "Sus ya bi boş yapma, sus ya bi boş yapma, kes!!" diye bağırma isteği.. Evet içime Demet Akalın kaçtı sanırım

Sabretmek zorundayım. Olmayacağını anlamak zorundayım. Ama bir türlü anlamıyorum. Ben sanırım kaybedeceğim. Öyle görünüyor. . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…