Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Akşam akşam tüm huzurumu kaçırdı psikopat adam.

Her şey yoluna girecek Mahperi çok iyi biliyorsun. Bu sözü hep tekrarla kendine ^Her şey yoluna girecek^ . . Elbet bir gün güneş doğacak.

Uykum var ama uyumak istemiyorum. Çoğu zaman hiçbir şey yapmak istemediğim gibi...

Komşudan gelen mis kokulu kurabiyeye hayır demektir irade.

İnsanların tepeme çıktığını fark ettiğimde geri indirdim diye de kötü ben oluyorum. Evet aslında ben hatalıyım da şükürler olsun kötülük yapan ben değilim, gönlüm rahat.
Bakalım tavrım değişiyor sanki eskiye göre, daha da kötü biri olacağım diye düşünüyorum. Değişmesi lazım.

İki gündür hareketliyim, dün çok yorgundum ama bugün daha da iyi hissediyorum. Benim üşenmeyip hareket etmem lazım, spor falan vs. :) Bir de güzel iletişim kurdum mu iyi hissediyorum çok, ruh halimi baya bir etkiliyor.

Güzel hissediyorum. Bu hissi kaybetmemem lazım. Daha sık hissetmem lazım...
Kendimi kendimden daha çok memnun etmem lazım, daha çok inanmam lazım. Her zaman, her an olamaz elbet, mükemmel olunmaz, illa bozar bir şeyler özellikle bazı durumlar oturana kadar ama olabildiği kadar yapmam lazım yine de... Değiştim, değişiyorum, değişeceğim. İnşallah güzel şekilde, Rabbim şaşırtmasın. Şimdi bir kahve yapayım. Sonra da yapmam gereken bazı şeyleri yapayım hazır bu motivasyondayken. Sonra da kitap okusam mis olur.

Sanirim su siralar tek dusundugum bi hfta sonra olacak ameliyatim ve sonrasinda tup bebek calismamda pozitifi gormek. 1 hafta icinde gundemim ve hayatim degisti oysaki isle gucle kafayi bozmustum simdi kadinlr kulubune icimi dokuyorum ama yine de mutluyum :)

Şuan aklımdan mesainin bitmesi ve eve gidip kızıma sarılmak geçiyor

Motivasyona doydum bugün. Öyle iyi geldi ki konuşmak ve doyasıya dinlemek. Ne yapacağımı biliyorum artık ve tavsiye edilen şu durumu değerlendireceğim. Aklıma da bir yattı ki... Neden düşünemediysem bunu?

Minnettarım her şeye.

Huzurla uyuyabilirim artık. :)

3. evdeki transit venüs ne tatlı bir şeymiş öyle, satürnü orada olan biri için özellikle mis ^^
Tek başına etkili değildir belki ama güzel ^^

Bugün sevgilimle nasıl bi gün geçireceğim acaba?
Beni bir sürpriz bekliyor mu?
Peki O benim sürprizimi nasıl karşılayacak?

Lise Matematik öğretmeni bunu paylaşmış altına şunları yazdım ;

İnsanoğlu bunları arar mı ?
Arar hacı hemde mumla arar...

Bazen düşünüyorum bizim nesil acaba acıdan mı hoşlanıyordu diye ?

Düşünsenize ;
Düştüğünüz zaman anneniz sizi neden düştün diye terlikle döverdi !
Siz sopa yerken anne diye ağlardınız !
Bu nasıl bir manyaklık ?

Biz çocukken de gençken de hiperaktive diye bir rahatsızlık ta yoktu, Mahmut amcanın oğlu yaramaz derlerdi. Hiç öyle doktora filan da götürmezlerdi. Mahmut amcanın o yaramaz oğlu doktora gitmedi diye sapıkta olmadı, karısını da dövmedi çok enteresan o yaramaz çocuk askere gidip gelince tedaviyi olmuş gibiydi.
O kadar yaramaz çocuk vardı ama bugün ki gibi sapkınlık, seri katillik bir durum olmadı. Belki oldu da sapkınlıkları iletişim ağlarının darlığı sebebi ile hiç duymadık.

Öğretmenlerimizden köpek gibi korkardık, saygıda kusur asla etmezdik. Aradan 25 sene geçti torunlarımız olacak yaşa geldik hala yanlarında ne sigara içebiliriz, ne de bacak bacak üstüne atabiliriz. Bu köpek gibi korku benzetmemden değil de saygıdandı !

Bu arada saygı ısmarlama olan bir duygu da değil. Sopayla verilen bir duydu hiç değil. İçimizden gelirdi, annemizden babamızdan aldığımız ahlak duygusundan gelirdi. Sonrasında da öğretmenlerimizin bize verdikleri ile oluşan bir duyguydu.

Bir şimdi ki nesile bakıyorum, acaba diyorum biz mi hastalıklı yetiştirildik ?

Sorun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersini ikiye bölende ! Bol bol Din okulları açtık Dindar olduk ama ahlakımızı kaybettik....

Aslında sorun şimdiki nesilde ki saygısızlık değil bu nesli yetiştiremeyen bizlerde...

Bir harf öğretenin 40 yıl ....

anladınız siz beni ....

hocam saygıyla ellerinizden öperim...
1989 4BT/506

Bir karar vermem gerek ama ben sürekli erteliyorum! Ertelediğim şey canımı sıkmaya başladı! Niye karar vermiyorum o zaman? Neyin derdindeyim ben? Artık kendimi gerçekten tanıyamıyorum. . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…