Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Kalben istediğim şeyler var. Haydi bakalım. :)

Güzel yoruldum, spor oldu da keşke dışarı çıkmak zorunda olmadan spor yapsam daha güzel olur aslında :)
Yalnız yarı fiyatına bile ne kadar yüksek tutuyor bu makyaj malzemeleri ya -_-

Bugünkü telefon konuşması ne iyi geldi. Bu motivasyon beni bir süre uçurur işte.

Bu arada 2019'da yaşadığım değişim beni bile şaşırtıyor. Hayatıma renk katmayan insanları bir bir çıkarıyorum hayatımdan. Üzgünüm, artık istemiyorum hiçbirinizi.

Okumam gereken o kadar çok şey var ki...

Şu an dinlediğim şarkı evrende yankılansın ve herkes aynı anda haykırarak söylesin bu şarkıyı çünkü bunu söyleyen bir goddess.

İyi geceler Dünya...

Nasıl bi insan bu gerçekten aklım almıyor. Gerçek olduğuna inanmak istemiyorum şuan. . .

Nezaketi, iyi niyeti suistimal edenlere kızgınım, çok kızgınım.
Baskın davranmadıkça sürekli bir söz geçirme çabası!
Ben de sinirlenmek istemiyorum ama yok yani, zorla sinirlendirilmeye çalışılıyorum.
Sürekli konuşmak, bir şeyler anlatmak zorunda değilim, siz de kötü anlamak zorunda değilsiniz bence!

Stres yaparak, kaygılanarak, üzülerek bir şeyler değişmiyor maalesef. Enerjimi bu şekilde heba ettiğimin farkındayım.

Sabırla bekleyeceğim tüm güzellikleri.

Politik konuşmayı bir öğrenebilsem ah, süper olacak!

Dün verdiğim karara ve bugün sergilediğim iradeye şapka çıkarılır işte. Gücün resmi bu.

Abur cuburu eskiye oranla çok azalttım birden, kendime hayret ettim ama umarım devamı gelir :)

Yarin yine devlet hastanesine sira almak icin sabah 5.30- 6da gitmem gerektigine inanamiyorum. bi de hamilegimin basindan beri burnum tikali ( cok halsizim ( Allahim kolaylik ver

Önce seni yenmem gerekiyor anne. Önce seni...
Seni aşmam lazım. Senin içimdeki oluşumunu, bana kattığın zararlı şeyleri yenmem lazım.
Benim üstüme verdiğin ağırlığı bir kenara atmam gerekiyor artık. Birey olduğumu kabul ettirmem lazım iyice.
Bana kendimi yetersiz hissettirmelerinin, benimle kötü iletişim kurmanın(vs. vs.) beni hayatta ne kadar zor duruma soktu, sokuyor bunu biliyor musun? Aslında görüyorsun ama hiç dönüp kendine bakmıyorsun, anca yermeye, eleştirmeye devam. Ben sakin durmaya çalıştıkça hep üstüme geldin ve kaçınılmaz son; kavga gürültü, başka çaresi olamadı. "Ben" demem için hep kavga ettim.
Ve ben hala bana yükleyeceğin olumsuz enerjileri bertaraf edememekten, düşmekten korktuğum için, benimle kavga edeceğini, beni yereceğini bildiğim için hala bazı şeylerde zorlanıyorum. Bana çok kaygı yüklüyorsun. Aslında söylediklerin, kendi isteklerin umurumda değil, sadece çok hassasım duyguları emiyorum ve ağırlık çöküyor üstüme, geriliyorum ve yolum tıkanıyor, cesaretimi kaybediyorum.
Hayatın başlangıcı aile, orada verilen bir çok şeyi hayata yansıtıyoruz maalesef ve tamiri çok zor...

Bana hayatta hep tek başına olmak kaldı...
Ama Rabbim bazen anlayan birini karşına çıkarıp nefes aldırıyor, destek veriyor, şükür... Daimi olmasa da...

En sevdigim yemek lahana sarmasi , yapdak sarmasi, patlican biber dolmasi . Resmen aşiğimmm . Ama adana usulü olacak

Spor iyi gidiyor da bazen feci iştahlı oluyorum. O anlardan birindeyim ve irademi hakim kılmaya çalışıyorum. Biraz zayıflamam ve sıkılaşmam gerektiğini hatırlatıyorum kendime.

Uyusam iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…