Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Hep onun yüzünden! Çok istiyorum Allahım ama geri alamıyorum! Resmen iptal oldu ya! Ay inanmıyorum! Inanmak istemiyorum! :mad:

Yaşadıklarım hayal ürünüdür umarım! Gerçek olamayacak kadar saçmalar çünkü. . Allahım ben nerede hata yaptım? 😒

Bugün yepyeni bir başlangıç benim için. Güzel bir plan yaptım kendime dün ve planıma uyarsam güzel bir birikim yapmış olacağım. Her şey yolunda gider umarım.

Dün kötüydüm, bugün sağlıklı uyandığım için minnettarım. Günlük planımı eksiksiz bir şekilde uygulamak istiyorum. Kahvemi alıp başlayayım çalışmaya.

Bahar geldiği için mi ben böyleyim yoksa ben böyle olduğum için mi bahar 😛 Güneşli, açık, ılık hava 🧡
(İnşallah ikincidir de bahar da arttırıyordur sadece 😄)

Bazı şeyleri aklım almıyor. Dilerim düşündüğüm gibi çıkmaz. Çıkmasın n'olur Allahım..

Baharı dört gözle bekliyordum ve nihayet yarın geliyor. Onu en güzel şekilde ağırlamak istiyorum. Öyle özledim ki çünkü. :KK200::KK200::KK200:

Biraz imkan biraz da yalnızlık istediğim... Yalnızlık.

Gerçekten yorgunum ve kabussuz bir uyku istiyorum.

Saçlarıma bir çılgınlık yapasım var bir süredir ama bunun için düşünmem ve uğraşmam gereken çok şey olacağı için daha ileride belki :KK51:

Takip ettiğim ne çok insan kitap çıkardı öyle, merak da ediyorum nasıl olmuş.

X