Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dayımın ölümüne inanamıyorum... Ondan mı bu içimdeki huzursuzluk ? Yada neden bukadar kötü hissediyorum ki.. Aklımdan neler neler geçiyor.. Yoruldum ben.. Annemi özledim
Biri diyor % 26 biri diyor % 28. Her halükarda çok. % 20 yağ oranlarını görmek istiyorum artık. O zaman ne diyoruz: Önce sağlıklı beslenme, sonra kilo verme.
Hem çalışan hem de evli olan kadınlar nasıl idare ediyor her şeyle acaba...hele bir de çocukları varsa... Gerçekten zor iş. Bekarken bile böyleyse evliyken nasıldır kim bilir ... Allah inşallah bana da bu sorunun yanıtını görmeyi nasip eder. Bu yıl en çok istediğim şey bir yuvaya kavuşmak. İlk kez böylesine gönülden istiyorum. Artık evliliğe hazırım. Bir de anne olmaya.
İncinmeye açık değilim evet, çünkü düşüşlerimi tutamıyorum... Sonra kalkıyorum bir şekilde ama düşerken kendimi tutamıyorum... Anca zaman, gerekli düzeyde yalnız kalmam iyi geliyor bana.
Olmaz ya şu saatten sonra. Hem tadı olmaz her şeyden önce. Araya zaman girmiş sonuçta. Ben kabul edemem açıkçası. Yine de büyük konuşmak istemiyorum ama ne biliyim. Bana olmaz gibi geliyor. Hayırlısı diyelim en iyisi. Allah bilir iyisini. . .
Keşke şu sevme-sevilme dürtüsü hiç olmasa da yalnız başıma yaşayıp ölsem misler gibi, kimseyi aramasam. Hiç kimseye güvenemiyorum, hayatımda biri olunca diken üstü oluyorum hep. Her zaman değil ama bazen yoğun vuruyor bu duygu.
Kendini kandırma Mahperi hiç de alışmadın! Alışamıyorum! Akşam oldu mu içimi huzursuzluk kaplıyor! Bu hisle yaşamak çok ağır geliyor! Yeter Allahım bitsin bu işkence.
Ev isi ne kadar nankor birsey. Evimi temizleyip toparlamayi seviyorum ama bari o gun icin temiz duzenli kalsa. Ah su kediler. Evin pisliginin ve duzensizliginin onde giden sebepleri.. heryer kil. Bir de o sari kedi surekli kusmuyor mu cildiricam. Ordan oraya deli gibi hizli kosup etrafta ne varsa dokuyorlar. Aayyyy neyse az kaldi. Evi supurdukten sonra silmeye hic halim kalmiyor ya. Neyse devam.. daha ne yemek yapcagima karar vericem. Pfff
Dua edeyim bari de saçma sapan kararlar vermesin... Tek yapabileceğim bu. Bir de venüs retrosu vakti gitti, iyi olmadı. İnşallah 3. borç çıkmaz başımıza.