Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ben bu meditasyonları yapamıyorum ya, sıkılıyorum.
Kolay kolay gerçekçi düşünemiyorum olmayan şeyi.
Acelecilikten mi gerçekçilikten mi ikisinden de mi acaba.
Gerçekten o an ihtiyacım olduğunu çok fazla hissetmem lazım, yoksa çok zor geliyor, odaklanamıyorum :/

Kurtuldum artık bu kalabalıklardan şükür.
Yine misafirimiz olacak ama bu kadar yoğun geçmeyecek.
Bunca yorgunluktan sonra evi temizle, sevgili için hazırlan, pazartesi iş için düzenlemeleri yap...
Artık galiba güzel yorgunluklara geçiyorum.

Bi de şöyle elimde kahvem ve kitabımla bacaklarımı uzatıp oturabileceğim dakikalar gelse. Ahhhahhh

Eğer ki istediğim şey olursa, bir şekilde başarabilirsem başlangıç yapmayı, hangi ayda olursa en gözde ayım o olacak muhtemelen bundan sonra! Dönüm noktam gelsin artık. Artık her şey somutlaşsın.

Hiç yapamıyorum şu kendi kendimin doğum gününü kutlamayı ve kutlatmayı ya, anca yeri gelirse, söyleyince garip duymayacak bir durum varsa paylaşabiliyorum. İnsanlar rahat rahat paylaşıp insanlardan kendilerini şımartmalarını talep edebiliyorken ben utanıyorum, ayıp geliyor. Ama yapmayı düşünüyorum bir gün, kendime daha çok değer verdikçe olacak belki de

Son düzenleme:
İyi ki doğdum diyemiyorum, diyebileceğimden de emin değilim şuan için çünkü dünyayı pek sevemiyorum ama kendimi daha çok sevmeye başladım çok şükür, bu önemli.. Gitgide daha çok rahatlamak, olgunlaşmak aldığım yaşları değerli kılmaya başladı sanki bende. İnşallah böyle devam eder... Herkes için.

İş iyi güzel de.. Stratejik davranamam gerekmez umarım, hiç beceremiyorum ya İş hayatı için fazla düzüm ama bir şekilde olması gerekecek belli ki... Neyse diğer alternatif olursa daha çok işime gelir, bakalım. Bir de hemen yarın olmasaydı iyiydi ya, telaş, acele iş yapmak bana göre değil, hazırlanmam lazım...
Annem de çok karışmasa bari laflarıma...

Çok heyecanlandım, kalbim çarpıyor. Abartmıyorumdur dimi? Hislerime güvensem mi artık!

Ah ne isterim şaşırtmayı sizleri... İnşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…