Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Kayinvalideye giderken yürüdüğümüz o yol bitmek bilmezdi eskiden... Simdi kolaylikla yürüdüm; çünkü affettim, iyiyim, merhamet doluyum.
* Affedince yukumuz hafifliyor cocuklara anlattığımız patates cuvali hikayesindeki gibi.

Bayadır rüyalarımı hatırlamıyorum deyince rüyalarımı hatırlamaya başlamam ve değişik rüyalar görmem. Ve olumsuz :olamaz:

Elimde mantı kasesi, önümde 2 nektariyle okudum bu yazdıklarını. Benimde en büyük düşmanım kilo alabilenler,neden kilo alamıyorum ben :KK70:
Bildirim gelmeden 2 saniye önce; şimdi kilo almaya çalışan bir zayıf olsaydım, bi tost yapar yerdim dedim yemin ederim :)) Acıktım ve canım istiyor :KK43: Bu kadar olur ya..dakikasında bildirimi gördüm :)))

Bildirim gelmeden 2 saniye önce; şimdi kilo almaya çalışan bir zayıf olsaydım, bi tost yapar yerdim dedim yemin ederim :)) Acıktım ve canım istiyor :KK43: Bu kadar olur ya..dakikasında bildirimi gördüm :)))
Kalp kalbe karşıymış bende keşke hemen kilo alsam diyordum :)
Zayıflık güzel birşey değil ki :)

Kalp kalbe karşıymış bende keşke hemen kilo alsam diyordum :)
Zayıflık güzel birşey değil ki :)
Kilolu olmaktan çok daha güzel ve şimdiki yüzyıla daha uygun bence :) Her zaman mecburen narin görünüyorsun ve canın hangi saatte, ne istiyorsa yiyebilmek...Sanırım en gerçekçi hayalim:110:

Kilolu olmaktan çok daha güzel ve şimdiki yüzyıla daha uygun bence :) Her zaman mecburen narin görünüyorsun ve canın hangi saatte, ne istiyorsa yiyebilmek...Sanırım en gerçekçi hayalim:110:
Aslında bunu yapıp kilo verebilirsin canım :) akşam 19.00dan sonra birşey yemezsen gece yağ yakımı olacağı için kilo almamış olursun,gündüzde istediğini yiyebilirsin :) ben normal insanlara göre çok daha zayıfım boy 165 kilo 42-43 falan :)

Hayatımın bu döneminin adı "ben" gibi.
Evet geçmişten bu yana çabalıyorum ama artık kendime daha çok değer vermeliyim, bunu somutlaştırmaya daha çok yaklaştım gibi bu dönem. Belki seneye daha bir "ben" olur bilmiyorum...

Miaelle Miaelle notdefteri2_ notdefteri2_ Burada sohbet yasak bilginiz olsun :)

Çok yorgunum, çok kırgınım ve kimse, hiç kimse anlamıyor...
Aile içinde hele bu çok berbat bir durum... Çokkkkkkkkkkk.......

Buraya en son ‘aklımdan ağız dolusu küfür geçiyor.’ demişim.
Şimdi etmek istediğim küfürlerin yanında bir hiçmiş halbuki.
Bela okumak geçmiyor aklımdan ama bunun bi bedeli olacak, inanıyorum. İkiniz için de.

Yarın doğum günüm inşallah ilk banımı yarın yemem şu malum konulardan diye düşünüyorum :KK70:

İlla ki güzel olacak... Kaygılar çukuruna tekrar düşme Vind.
Ahh amin inşallah :KK200:

Bitsin şu mesai de eve gidip yemek yapayım. Gerçi ne yapacağım onu da bilmiyorum. Pöf sıcak :işsiz:

X