- 20 Eylül 2013
- 7.440
- 16.226
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elimde mantı kasesi, önümde 2 nektariyle okudum bu yazdıklarını. Benimde en büyük düşmanım kilo alabilenler,neden kilo alamıyorum benneden şişmanlıyorumen buyuk dusmanlarım yıyıp yıyıp kılo alamayanlar
Bildirim gelmeden 2 saniye önce; şimdi kilo almaya çalışan bir zayıf olsaydım, bi tost yapar yerdim dedim yemin ederim :)) Acıktım ve canım istiyor Bu kadar olur ya..dakikasında bildirimi gördüm :)))Elimde mantı kasesi, önümde 2 nektariyle okudum bu yazdıklarını. Benimde en büyük düşmanım kilo alabilenler,neden kilo alamıyorum ben
Kalp kalbe karşıymış bende keşke hemen kilo alsam diyordum :)Bildirim gelmeden 2 saniye önce; şimdi kilo almaya çalışan bir zayıf olsaydım, bi tost yapar yerdim dedim yemin ederim :)) Acıktım ve canım istiyor Bu kadar olur ya..dakikasında bildirimi gördüm :)))
Kilolu olmaktan çok daha güzel ve şimdiki yüzyıla daha uygun bence :) Her zaman mecburen narin görünüyorsun ve canın hangi saatte, ne istiyorsa yiyebilmek...Sanırım en gerçekçi hayalimKalp kalbe karşıymış bende keşke hemen kilo alsam diyordum :)
Zayıflık güzel birşey değil ki :)
Aslında bunu yapıp kilo verebilirsin canım :) akşam 19.00dan sonra birşey yemezsen gece yağ yakımı olacağı için kilo almamış olursun,gündüzde istediğini yiyebilirsin :) ben normal insanlara göre çok daha zayıfım boy 165 kilo 42-43 falan :)Kilolu olmaktan çok daha güzel ve şimdiki yüzyıla daha uygun bence :) Her zaman mecburen narin görünüyorsun ve canın hangi saatte, ne istiyorsa yiyebilmek...Sanırım en gerçekçi hayalim