Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Galiba bu gidişle sert çıkışlar yapıcam, yapmam gerekecek..

Geceler.. Yalnız, enerji karmaşası düşük, serin, güzel geceler.
Bazen keşke hiç uykum gelmese de gündüz de enerjim olabilse diyorum, biyolojik saate ters davranınca gün içinde enerjim olmuyor ama yine de seviyorum geceyi.
Enerji yoğunluğu düşüp yalnız kalmaktan memnun oluyorum, kafa dinliyormuşum gibi. Yine de ergenlikteki kadar kalamıyorum sanki, uyku daha bir bastırıyor :)
Gökyüzünde karanlığın içinde belirginleşen parıltılar da çok güzel...
Ama ardından gelen gün ışığı da ayrı güzel...

-Gece İnsanı (güzel nick olurmuş)

Son düzenleme:
Kimseye yaranamıyorsun.
Kimseyi memnun edemiyorsun.
İyiyken çok iyisin çünkü menfaat karşılıyorsun.
Hoşlanmadığın bir şeyi ifade ettiğinde en kötü görülüyorsun.
İnsanlar iki yüzlü.
Nefret ediyorum.

"Hissediyorum" demek ve insanları bunun ciddiyetine inandırmak zor olabiliyor.
Bir de konu ön yargılara maruz kalan, pek doğru anlaşılamayan bir ben olunca...
Bazen aşırı isyan edesim geliyor. Kendimi tam gösteremiyorum zorunda olduğumu da sanmıyorum, duruma, insanına, yerine, canımın istediğine göre değişiyor ama şu insanlar!
Her şeyi bas bas bağırmak zorunda mıyım arkadaş ben? Hayır bir de yalancıymışım gibi davrananlar oluyor zerre alakam yokken, nefret ederken, deliriyorum.
Çok gülünce başka ciddi davranınca başka bir insan, hemen etiket ve öfkeleniyorum yer yer.
Hem çocuk hem olgun, yetişkin olamaz mı bir insan mesela. Ya da gördüğünden ibaret midir hep.
Şu dünyayı esas sevmeme sebebim tam anlamıyla içimden geldiği gibi olamamak, kısıtlanma hissi...
Bazen anlıyorum insanları da ama yine de bu yaşadığım haksızlığı değiştirmiyor.
Neyse zaten yıllar içinde daha bir alıştım ama arada isyan edesim geliyor...
Allah'tan çok sosyalleşme isteği duymuyorum.

Son düzenleme:
Seni Allah’a havale ettim samimiyetsiz insan... bundan gayrı merhaba merhabasın benim için. Hadi bakalım.

Karakterle alakalı sosyal kalıplar ve yer yer yaşadığım yüksek sinir!
Ahhh ah... Gerçekten anlam veremiyorum...
Patlamamak için zor tutuyorum kendimi bazen. Önemli olan konular ama abartan ben olurum hep. Peh.

Bebeklere, çocuklara bazen çok özeniyorum.
Tamamen içlerinden geldikleri gibi olabildikleri, saf olabildikleri ve yanlış anlaşılmadıkları, kullanılmadıkları için.
Seni de sevmiyorum hayat.

Aşkıma yarın kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Onu çook seviyorum.
Her şeyden çok.
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.
Bu kez bitirmeyeyim. Sonum o olsun.
Fırtınalı aşk hayatımdan bıktım.
Sadece o olsun o. Eğer hayırlı ise elbette.
Kısmet.
Çok aşıkken karar almamak gerek derler.
Biraz zaman gerek.

Beni benden iyi bileni görmedim.. Kimin sözlerini taksam hata yaptım... Gerçekten bilen olsa da alnından öpsem yani, çok mutlu oluyorum anlaşılınca.
Kendini bilmek çok önemli, iç sesini dinlemek, hislerini gözardı etmemek...
Karşımdakini dinlemem gereken zamanları da bilirim sanırım ama ruh halimi bu kadar etkilemelerine izin vermemem lazım, hiç kimsenin... Daha da iyi dinlemem lazım kendimi. Arada falsolar olabiliyor elbet, insanım...
Bir de kendimi iyi bildiğimi dışarıdan daha net gösterebilsem de ön yargılardan kurtulabilsem. İnatçısın demeleri gibi, sanki kendileri daha iyi bilirmiş gibi laflar, ısrarlar bir şeyler...

7 gün sonra 27 olacağım, artan beyazlarımla... Çok düşünmekten mi, ruhen çok yorulmaktan mı, genetik mi bilmem.
Uğurlu gelsin, dilerim artık somutlaştırırım bir şeyleri, tek derdim bu. Yoksa olgunlaşmak güzel şey
Bir de sağlıklı olalım elbet, en önemlisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…