Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Babam inşallah yine aynı şeyi yapmamıştır. İnşallah artık yapmamıştır. Lütfen yapmamış olsun Allah'ım. İyi düşünmeye zorluyorum ama korkuyorum da, elimde değil. Biri maddiyatı yönetemiyor, diğeri maneviyat veremiyor. Napayım ben şimdi?
Şükürler olsun Rabbim. Nereden nereye.. Karamsarlıklardan pozitifliğe.. Ah ne dualar ettim... Hala bunun bozulmasından korksam da gitgide daha iyiye gittiğimin farkındayım. Çok çok çok şükür... Dengeye yaklaşıyor gibiyim.
Kendimi yarım hissediyorum. Bir tarafım yok sanki. Niye böyle hissediyorum ki? Çok kötü durumdayım. Bir parçamı biri sanki koparmış. Şu güneş biraz gitse de yürüyüşe çıksam. .
Kendini bul, kendini tanı, kendine değer ver. Yanlışlarını düzelt, baskıladığın güzel yönlerini yücelt. İnsanları gerektiği kadar tak. Bir de bence hisler daha doğru, "hislerinle düşünmelisin" diye bir laf duymuştum, evet bence de böyle. Geçmiş yıllardan daha iyiyim ama bitmedi, daha da iyi olacağıma inanıyorum, inşallah...
Sakinliğe sessizliğe öyle ihtiyacım var ki. Neden insanlar halden anlamazlar? Öylesine yorgun öylesine bıkkınım. Bir gün o istediğim sakin sessiz hayata kavuşacağım inşallah. Biliyorum. . .