Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Allah'ım.. İçimdeki bu enerjiyi söndürme, gerekli noktaya çıkarmama ve sabitlememe yardım et

Uykudan balıkçıda çalan son ses zor bela ile uyanmak ayrı bir depresyon konusu :)

Bir sene önce bugün berbat bi ruh halinde ygs’ye girip bugün üniversite kazandım ve şu an sınıftayım

Bir kadının isteyipte elde edemeyeceği hiçbir şey yok!

Bunu asla unutmayın.

Hep gönlüm ferah oldu, çok şükür. Ön yargılarla insanları düşman edinmeyin kendinize, sesim çıkmasa da hissediyorum.

insan hayatında mükemmel birine sahipse geride kalan hiçbir şey umrunda olmuyor

Ahh ah, şu ruh halim keşke daha önce olsaydı.. Ne bilim liseye başlarken ya da üniversiteye başlarken...

40 saatte güncelleme yapamayan win 10 yapmışlar.

Zihnim, carsaf gibi deniz misali... Dingin ve huzurlu. Sukurler olsun!

Hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyandim. Ömrümmm kurtar dedi rüyamda. Allahım bana büyü mü yaptılar nedir bu

Yogun bir gun olacak. Hemen baslamaliyim.

Resmen dunyanin en yakisikli, en cekici adami suanda salonumda televizyon seyrediyor. Hemi de bu adam benim kocam. Way be. Sukurler olsun

Ne yaşıyorum ben?
Ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum...

Yine biriktirdim, bir ton oldular. İlla ki yumurta gelip dayanacak ciddiyeti ele alabilmem için. Sinir oluyorum şu huyuma.

Of, üzerime negatif enerji attılar resmen ya!
Ben niye böyle yanlış anlaşılıyorum ya!

Patron benden nefret ettigini ve kuyumu kazmaya calistigini biliyorum. Ama her zaman dedigim gibi, aptal bir adamsin. Yuzune gozune bulastiriyorsjn. Evet artik karnim burnumda, kafam cok yerinde degil ama bu halimle bile beni alt edemeyeceksin. Seni kopek seni. Kendi kazdigin kuyulara dus emi?

Uyuyamiyorum resmen..
Derdi ne bu insanlarin? Ya da bende nasil bi enerji var, anlasam da sokup atabilsem keske... Illa kendimi mi kasayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…