Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Sakin olmayip da ne yapacagim? Stresten tum saclarimi asagi mi indireyim?

Ders çalışmak yerine sıradaki dinleyeceğim müziğe odaklanıyorum...

Ben bu özet işini beceremiyorum. Yine neredeyse her şeyi yazdım...

Dun 3 saat, bugun de 2 saatlik uykuyla, bunalimin dibine batmis durumdayim. Gideyim biraz daha uyumak icin cabalayim bari. Neden dunyada beni anlayan tek bir kul yokmus gibi hissediyorum? Ah para ne lanetsin. Senin yuzunden nelere katlanacagim kim bilir. Okula geri donme fikri inanilmaz guzel ama peki ya calisamama durumu? Aylik gelir olmamasi? Of walla dusundukce delircem. Iki ucu boklu degnek. Neden hersey kafamda milyon boyutuna cikiyor? Neden bende sakin, herseyi akisina birakan bi insan olamiyorum? Kafam su yakmak uzere bi motor gibi. Durmuyor bir sn huzur vermiyor. O kadar cok bunaliyorum ki... hep bir gecmise ozlem. Hep daha az sorumlulugum oldugu donemleri ozlemle hatirlamak bugunumle kiyaslamak..

Oysa, cogu insanin hayalini kurdugu seyleri yasiyorum. Ama ben belki bunlarin hayalini yeterince kurmadigim, zamansiz yasadigim icin boyle hissediyorum..

Aha simdi de midem bulanmaya basladi. Bi bu eksikti. Uykusuzluk, halsizlik, moral bozuklugu derken, simdide fiziksel olarak vurmaya basladi. Cildirmama 5 kaldi

Alışacağım. Buna ön yargılarla yaşamaya da alışacağım. Senden nefret ediyorum dünya, çünkü "çare: alışmak" oldu hep...
Gülsem bir şey, gülmesem başka şey, sussam ayrı şey, konuşsam ayrı...

Hepiii, ciddiyet hani!

Günlerdir aradığım şarkıya rastlamak nasıl da güzel bir şey!

Bazı insanlar çok mutsuz ve huzursuz, Allah gönüllerine huzur, mutluluk versin.

Rüyalarımı yorumlatabilsem keşke. Anlamlı mı emin de değilim ama çok acayipler, özellikle bir süredir... Hayal dünyam mı geniş nedir.

Benim anlamadigim daha oglen yanindan ayrildigim kisiyi, aksaminda sanki 40 yildir gormuyormus gibi nasil deli gibi ozleyebiliyorum? Bagimli miyim yahu ben ona? Gobegim onunla kesilmis sanki. Hayret bisey. Cokta super bisey olsa bari. Aman kimi kandiriyorum, gayette super biri benim gozumde. Gittim siril siklam asik oldum gicigin birine

Farklılıklarının altında ezilmek... (dış etkenler sebebiyle)

Iyi olur mu ki?

Denemekte fayda var. Allah'im lutfen yardim et.

"Kim duasının kabul olunmasını istiyorsa, zorda olan bir kardeşinin sıkıntısını gidersin."

[ HZ. MUHAMMED (S.A.V.) ]

Hayırlı Kandiller...

Niye ben çoğunluk gibi hayata kolay uyum sağlayacak şekilde gelmedim ki dünyaya.
Yorgunum, hep bununla uğraştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…