Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

B vitaminim değil D vitaminim yerlerdeymis. Suclu bulundu.

Ah karadeniz gene geldim sigindim yakana, herseyi doktum kucagina. Tum derdim tum sikintimi haykirdim sana. Simdi ganitada herseyin basladigi yerdeyim. Bu defa gecmis beni beklemiyor, buradan gidince sehrime bana atilan her kazigi her iyiligi her kirginligi dahi unutacagim isimler ve yuzler kafamda birlestiremedigim olaylar olarak kalacak. Artik toparlanma zamani geldi karadeniz.

Daraldim bunaldim sikildim bu monotonluktan..hergun ayni bide cocuk surekli yakamda cok bunaldim cokkkk...yakinimda kimsede yok...tek basinayim.bu gurbet ellerde...allahim bi kanka ver banada yaa..soyle dertlesebilcegim her turlu anlasabilcegim biri olsun artik..aksam esim.gelince ona sarmaktan evliligim yoruldu..yal kzlik ne beter biseymis...ahh bileydim anamin dibinden ayrilirmiydim...hasret laldim 2hos sohbeteeee.....

Çocuğum canım evladım balım kaymağım daha ne hitaplar ne hitaplar. Dön be yavrum.

Yarın en sevdiğim kankitoşum iyileşmiş olsa da hava düzelmişken geziversek

Yok bu böyle olmayacak, benim bi cluba falan gidip dağıtmam lazım.

Bi pazarimiz da bize kalsin, gorusmeyelim zırt pırt...

Daraldim bunaldim sikildim bu monotonluktan..hergun ayni bide cocuk surekli yakamda cok bunaldim cokkkk...yakinimda kimsede yok...tek basinayim.bu gurbet ellerde...allahim bi kanka ver banada yaa..soyle dertlesebilcegim her turlu anlasabilcegim biri olsun artik..aksam esim.gelince ona sarmaktan evliligim yoruldu..yal kzlik ne beter biseymis...ahh bileydim anamin dibinden ayrilirmiydim...hasret laldim 2hos sohbeteeee.....
Aha ayni ben de yaa... Bana da kanka ver...

Yıllar yıllar sonra yeni pc aldık ben niye hiç heyecanlı değilim : ))

Benim için işkence mevsimi geldi sayılır.. Bugünden belli yazın nasıl sıcak ve gözümüzü açamayacak kadar parlak güneş ışığıyla geçeceği... Alerjim var bu mevsime...

X