• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ah karadeniz gene geldim sigindim yakana, herseyi doktum kucagina. Tum derdim tum sikintimi haykirdim sana. Simdi ganitada herseyin basladigi yerdeyim. Bu defa gecmis beni beklemiyor, buradan gidince sehrime bana atilan her kazigi her iyiligi her kirginligi dahi unutacagim isimler ve yuzler kafamda birlestiremedigim olaylar olarak kalacak. Artik toparlanma zamani geldi karadeniz.

Daraldim bunaldim sikildim bu monotonluktan..hergun ayni bide cocuk surekli yakamda cok bunaldim cokkkk...yakinimda kimsede yok...tek basinayim.bu gurbet ellerde...allahim bi kanka ver banada yaa..soyle dertlesebilcegim her turlu anlasabilcegim biri olsun artik..aksam esim.gelince ona sarmaktan evliligim yoruldu..yal kzlik ne beter biseymis...ahh bileydim anamin dibinden ayrilirmiydim...hasret laldim 2hos sohbeteeee.....

Daraldim bunaldim sikildim bu monotonluktan..hergun ayni bide cocuk surekli yakamda cok bunaldim cokkkk...yakinimda kimsede yok...tek basinayim.bu gurbet ellerde...allahim bi kanka ver banada yaa..soyle dertlesebilcegim her turlu anlasabilcegim biri olsun artik..aksam esim.gelince ona sarmaktan evliligim yoruldu..yal kzlik ne beter biseymis...ahh bileydim anamin dibinden ayrilirmiydim...hasret laldim 2hos sohbeteeee.....
Aha ayni ben de yaa... Bana da kanka ver...

Benim için işkence mevsimi geldi sayılır.. Bugünden belli yazın nasıl sıcak ve gözümüzü açamayacak kadar parlak güneş ışığıyla geçeceği... Alerjim var bu mevsime...

Back