Dun 3 saat, bugun de 2 saatlik uykuyla, bunalimin dibine batmis durumdayim. Gideyim biraz daha uyumak icin cabalayim bari. Neden dunyada beni anlayan tek bir kul yokmus gibi hissediyorum? Ah para ne lanetsin. Senin yuzunden nelere katlanacagim kim bilir. Okula geri donme fikri inanilmaz guzel ama peki ya calisamama durumu? Aylik gelir olmamasi? Of walla dusundukce delircem. Iki ucu boklu degnek. Neden hersey kafamda milyon boyutuna cikiyor? Neden bende sakin, herseyi akisina birakan bi insan olamiyorum? Kafam su yakmak uzere bi motor gibi. Durmuyor bir sn huzur vermiyor. O kadar cok bunaliyorum ki... hep bir gecmise ozlem. Hep daha az sorumlulugum oldugu donemleri ozlemle hatirlamak bugunumle kiyaslamak..
Oysa, cogu insanin hayalini kurdugu seyleri yasiyorum. Ama ben belki bunlarin hayalini yeterince kurmadigim, zamansiz yasadigim icin boyle hissediyorum..
Aha simdi de midem bulanmaya basladi. Bi bu eksikti. Uykusuzluk, halsizlik, moral bozuklugu derken, simdide fiziksel olarak vurmaya basladi. Cildirmama 5 kaldi