Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Allahım ya su sıkıntılar bı bitse ne olur yarrabim en kısa zamanda sen yardım et

Yoruldum.. Bitsin diyoruz ama gözümün önünde olman deli ediyor beni rahat olamıyorum, aklıma gelmemen için görmemem lazım ama olmuyor. Niye bu kadar kafama takıyorum ki...

Bazen günlerce yapmam gereken şey için istekli olmayı bekliyorum ve tam uykum geldiği zamanlar istiyorum, şu uykuyu istediğimiz gibi ayarlayabilsek :KK53:

Bunu bu saatte neden yedim ki? :kızgın:

Dışarıdan çok güçlü göründüğüm anlarda içimde yavaş yavaş nelerin yıkıldığını bir ben biliyorum güçlü değilim sadece anlatmıyorum.

Benim için bir zamanlar hayatta insanlar için yapılacak bir çok şey fazla, zor gelmezdi, sonra yoruldum ve karşılıksız devam edemedim... Ufacık bir samimiyetle mutlu olup ufacık bir samimiyetsizlikte mutsuz olan biriydim sadece, bu yüzden daha büyük şeyler yapmam gerekmeden kırılmaya başladım, ardından bu yüzden büyük şeylerden de kaçtım daha fazla kırılmayayım diye, aslında çok şey yapabilirim inansam... Aslında hala ufacık şeyler aynı şekilde etkiliyor. Bazen bir insanın ettiği tek bir kelimenin içtenliğini hissettiysem gözlerim doluveriyor, samimiyetsizliğini hissettiğim anda ise negatif enerji sarıyor etrafımı...

Ekmek al dedim-demedin kavgasına evde 3. dünya savaşı çıkacak, umarım sağlıklı bir aile hayatım olur ileride, dikkat etmem lazım bir şeylere.

Empati yapmanın da bokunu mu çıkardım acaba diye düşünmekteyim... :olamaz:

Hic kendimi kotu hissetmiyorum...
Bu ADA’yi de insallah tokat gibi carpicam senin suratina aptal patron

Yanlış anlaşılmaktan nef ret e di yo rum! Niye bu kadar çok yanlış anlaşılıyorum ya, yoruldum...
İçten yaklaşım sadece yaptığım, gerçekten anlamıyorum! Flörtöz bir halim yok, yapışık bir halim yok ki ben de sevmem bunları, üstelik genelde bana yazılır ve karşılık veririm, sadece içten gülümseyerek samimi hislerle yaklaşıyorum ve ön yargılar başlıyor, cinsiyet farketmiyor.. Of...

Birine sarılmaya ihtiyacım var, korkmadan..
Nereden su yüzüne çıktı bu...

Neden uykum gelmedi. Daha da Garibi neden onunda uykusu kaçtı. Bu saatte ayrı evlerde aynı anda uyanık olmamız sencede garip degil mi. Bizi huzursuz eden ne. Bu cikmqzlqr nereye kqdar surcek..

Şu anda buraya yazacak kadar bile takatim yok aslinda hem fiziken hem ruhen..... Kollarim ve basim cok yorgun. Aha minik kizim geldi bile tepeme "Aannee ben de yatabiliy miyim, ne yaziyosun, şu noktaya bas!"

Uyumak uyku uyuyan insanlar yatak yastık yorgan ve buna benzer bilimum şey:/

X