Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ayy bu soguk havardan fenalik geldi. Hep usuyorum. Hep usuyorum. Pufff. Biraz soyle sicacik oturabilsem olmaz mi ya? Yarin ise gelmesem mi acep

Neden sabahları midem bulanıyor mümkün değil aklımdan geçen. Yinede sen bilirsin Rabbim

kalbime dokunmasına izin verdiğim herkes kırmayı tercih etti.

Kimseye acıyasım gelmiyor artık. Sanki yılların hıncı var içimde... Artık daha öngörülü gibiyim, daha bir kendi değerini gören... Aynı zamanda da yılların kırgınlığı, yorgunluğu var. Eskisi gibi uğraşasım yok birilerine kendimi anlatmak için, herkese "sen bilirsin" deyip geçesim geliyor... Sadece değeceğini düşünüyorsam, daha çok değer veriyorsam ya da biraz çabalamazsam kötü hissedeceksem belki.
Ama şu ara bocalama sürecindeyim, ayarlar oturmadı henüz.
Bir de çok kalabalığa girmek bazen enerjimi, frekansımı dengesizleştiriyor, mesafe bu yüzden daha iyi tahlil yapmamı sağlıyor hep. O da oturur zamanla sanırım.

Cok sevdugume degil bilmemene yanarum
Seni gördugum her gun icten ice yanarum
Kara gözlerun beni nasil yakti sevdugum
Hallarimdan bellidur seni ne cok sevdum

Yüksek daglara dogri
Haykirsam sevdugumi
Belki daglar anlardi
Nasil özledugumi

Bulut gibi hislerum
Savruldi yüregune
Yagmur olur yagardum
O uzun Saclarune

Agaclari cicek acti
Kis bitti bahar oldu
Sevdamiz bir fidandi cicek acmadi Soldi
Dalda ki yaprak gibi kurudum dustum yere
Sevdugum bakamadum gözlerune bi kere

Son düzenleme:
Sevginin bu kadar basitleştirildiği bir topluma ayak uyduramıyorum siz devam edin :super:

Nerede mutlu olacaksam, oraya gitmek istiyorum.

Bir aksilik cikmazsa yarin gorusecegiz ama icimde firtinalar kopuyor. Gogsume bir sey oturdu sanki, nefesime mani oluyor. Hayal kirikligina ugrayip darmadagan olacakmisim gibi hissediyorum ve korkuyorum gercekten. Uzulmekten korkuyorum. Zedelenmis olan guven duygumun bir darbe daha almasindan korkuyorum. Hayata, insanlara olan inancimi yitirmekten korkuyorum.

Korkuyorum.

"Seni çevrene yansıttığın, göründüğün gibi değil azimle ve inatla kalbimin inandığı gibi görüyorum. Zaaf buna deniyor herhalde."

ufacık şeylerle mutlu olabilen insanlar genelde daha mutsuz oluyor çünkü karşı tarafın o ufacık şeyleri yapmaması çok üzücü

yoruldum dedikçe yokuş yukarı oldun.

X