Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

yalanı olmayan bir insanla hiç karşılaşamadım, en nefret ettiğim şey sürekli kapıma geliyor resmen.

icimde bi sıkıntı var kuzum gidecek ondan galiba. kim bilir bi daha ne zaman gelecek ne zaman görebilecem.. keşke başka bi meslek secseydin diye bazen çok kızıyorum ama sana kıyamadığımdan ablasının kuzusu :KK43:

birinden beklenti içinde olmaktansa onu evde duran köşe sehpası olarak görmeyi tercih ediyorum

Şu nikah geçse de rahatlasak, sıkıldım alışverişten.

Yine darmadağınım. Midem bulanıyor. Hiçbir yanlış harekete en ufak tahammülüm yok artık. İğreniyorum her şeyden.

Ben mutlu olamayacak mıyım?

Güzel hissediyorum. Acaba şu alışveriş telaşesi bitti diye mi? Ya da iyi hissetmek istediğim için mi?
Bilmiyorum bir his var... Belki güzel bir şey olur ^^
İnşallah....
Bir de şu üst solunum yolu sıkıntım geçse.

Bu gorusmeyi de atlattim ya kocaman bir oh cekip biraz dinlendikten sonra plan yapmaya koyulabilirim. Huzurun tavan yaptigi anlardan birindeyim.

Bu arada bu adamin hicbir sey olmamis gibi sabah mesaj atmasi iyi olmasina iyi de acaba yasanan sorunlari konusmadan bu sekilde hali alti yapmak ne derece saglikli? Ya da cok irdelememek mi daha iyi? Aman ya, her seyi ayrintisina kadar dusunmekten ani yasayamiyorum artik.

Bir an once hayatimi duzene koymaliyim.

"ikimiz,
ne kadar çok incittik birbirimizi değil mi?
öyle ki; yanyanayken bile konuşacak bir şey bulamıyoruz."

ne vazgeçiyorum tamamen ne de çabalıyorum ben galiba bıktım

İçim çoook sıkılıyor.
Bir de üzerimde gerginlik vardı zaten bu belirsizliğin içine tekrar düşünce iyice arttı....

X