Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendini savunamayan ya da tek başına olan birine haksız yere saldıran insanlara keşke gücüm olsa da aynı şeyi yapsam diyecek kadar aşırı derecede sinirleniyorum! Ruh hastaları resmen, kavga dövüş için adam arıyorlar etrafta biri yan baksa da dövsek diye! Etraftaki insanlar da kalkıp bir şey yapmıyor başımıza iş gelecek korkusu vicdan bırakmamış kimse de. Bu da aslında güvenliğin yeterli olmamasından hep...
Sevdiği insana işi gücü de olsa yarım dk da "işim var, fırsat bulunca dönücem" diye mesaj bile atamayanın sevgisi yetersizdir gözümde genelde... Yapım bu.
Ahh.. Rabbim... Bugün senden bir işaret istedim. Gayri ihtiyari ama çok yoğundu duygularım. Ve gösterdin. Netleşmemi sağladın. Hislerime güvenmem gerektiğini bana tekrar gösterdin. Şükürler olsun. Şuan çok üzgünüm. Canım yanıyor. Ama geçecek. Tekrar birini kırmamak için çabalarken kırıldım. Yine yeniden...
Dusundum de bugun arkadasimin yerinde sen olsaydin... Saatlerce birlikte otursaydik o kafede, o guzel sesinle bir seyler anlatirken ben o guzel yuzune bakmaya doyamasaydim, o trafik hic ama hic bitmeseydi, hep seni hissetseydim ve varliginla musmutlu olsaydim...