Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Dünya ne garip, biz zavallı insanlar ne kadar ayrıntı ve boş şeylerle vakip kaybediyoruz ...
Oysa zaman çok kıymetli ...

Yataga yapismis gibiyim. Hic kalkasim yok. Bugun yorganin altina saklansam olmaz mi? Girtlagima kadar sorumluluga batmis bi haldeyim. 26 yasindayim ve bu hayatin icinde bu gecirdigim 6. Senem ve hala alisamadim. Yetiskinlige ve sorumluluga alisamamisken katlanarak omuzlarima oturan baska yuklerin altinda ezilmekten korkuyorum

Geç de olsa bir şekilde her şey iyi olacak, inanıyorum.

Ordan kaçtım melek, cok yakındayım ama orda değilim yeter. O şehir beni mahvetti, en büyük hatalarımı orda yaptım, en büyük acıları orda çektim. Benim canımı çok yaktılar be. Ailemden başka tek bir Allah kulu duymadı sesimi. Şükürler olsunki asla izin vermezler dediğim şeye, kendi başıma hayat kurmama müsade ettiler, anlayış gösterdiler. Ne onları ne kendimi mahçup etmiycem. Artik yenilmek , ciğeri beş para etmez insanlara kanmak yok. Ben sana hep dua ediyorum . Beni affet olur mu...

Birinin beni anlaması, beni sevmesinden çok daha güzel.

Dün onu tüm sosyal medya hesaplarımdan ve telefonumdan sildim. Nasıl olduysa hemen yazıverdi. Şok olduğu kesin. Sabah da kısa mesaj atmış. Normalde gecikmeli yazan adam ne hikmetse sabahın 8'inde kısa mesaj gönderiyor. Kel olan ben, sırma saçlı mı oldum şimdi? Heyhat!

Artık yok hayatımda. Bir ara deli gibi hoşlandığım adam, bir yabancı artık.

Çok daha güçlenmiş gibi hissediyorum kendimi. Düşündüğümden çok daha iyiyim. Dağılırım diye düşünüyordum ama hiç de öyle olmadı. Gayet iyiyim.

Bu günler geçecek. O, gözyaşlarımın bedelini ödeyecek.

Özür dileyince sen o hatayı yapmamış olmuyorsun.

Başıma bir iş gelecek, yanlış anlaşılcam diye bir çok şeyi söylememek ya da farklı şekilde söylemekten nefret ediyorum, keşke daha rahat olabilsem, düşünmeden sadece içtenliğimle iyi niyetimle konuşup davranabilsem... Hayat boyu ara ara bunu dile getireceğim sanırım, kendimi bildim bileli istiyorum ama nafile biliyorum...

dünyadaki tüm insanları bir kenara itip, sadece içlerinden biriyle yetinebilmek. sanırım dünyanın en güzel şeyi.

Tanıdığımız kişilerle birden çok defa tanışınca işler karıştı.

Su arabadan inip, bu lanet olasica ise gitmek hic istemiyorum. Hata mi yaptim diye dusunuyorum artik eski isimi birakip buraya baslamakla. Gunluk hayatim kalmadi bu is yeri yuzunden. Aha saat geldi ise giriyorum. Ne zaman cikacagimi Allah biliyor. Gunumun yarisindan cogu burda geciyor. Bir de basimda manyak bir patron olunca...

Offfffff cilem benim

X