Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

sen var ya sen şu dünyada her şeyi anlamlandıran tek şeysin.

Kendime yine biiirrr sürü kitap aldım. Kitaplıkta yer kalmadı, internetten aldıklarım da gelecek daha. Hoff. Nolcak benim sonum?!

Bu aralar çok çapkınım yahu.. Uzun süredir yalnız olmanın üstüne iyi geldi, biraz bocalasam da :KK55:

Maddi olarak çok zor bir kısır döngüden geciyorum kiramızı ödeyemeyecek duruma geldim üstelik eşimin ailesininde benim aileminde durumu iyi neden istemeden kimsenin yardım aklına gelmiyor..Allahım utanmadan isteyeceğim tek kapı sensin bize yardımcı ol sadece senden istiyorum kimseye muhtaç etme bizi amin

Şu dönemi atlatana kadar geçmişten kimseyle karşılaşmasam, kimse bana yazmasa....

Sadece dış görünüşteki güzelliği kavrayabilen müthiş sığ bir nesil geliyor gümbür gümbür, ürkütüyorsunuz beni

Sanki dipsiz bir kuyuda gibiyim. Ve beni kurtarmak şöyle dursun, umut etmemi sağlayacak bir ışık bile yok

Birisi şu mutfağı toplasın çayı demlesin çamaşırları assın bide yanına tatlı yapsın çayla iyi giderrr :KK45:

içim sebepsiz yere o kadar dolu ki.. durup durup ağlama krizine giriyorum esimde gitti rahat rahat bağıra bağıra ağlıyorum neden böyleyim? sabah çok da iyiydim aslinda..

Allah isteyen herkese yanindaki esi icin “cok sukur Yarabbim” deme guzelligi yasatsin insallah <3

yarın işten sonra yapacağım o kadar şey var ki.
hepsini kafamda sıraya sokmalıyım.
yoksa sevdiceğimin karşısına gönül rahatlığıyla çıkamam. ve acilen uyumalıyım. :uykucu:

Oturdum kaldım ne ara derse başlayacağım acaba...

Benim bu tripofobim artıyor mu noluyor aklımdan atmam çok zorlaştı unutmaya çalışırken hareketlerim arttı, aklıma gelmesi de kolaylaştı...:olamaz::KK34:

Hadi insallah hayirlisi olur. Ne olur bu isim bozulmasin. Ben elimden geleni yapicam. Soz veriyorum yapicam. Ilkini tamam hic bilmiyorum ama ikinci olan sey bana yabanci degil. Daha once tecrube ettim. Cok genc ve salaktim. Simdi aklim basimda. Dort elle sarilicam. Ne olur, olsun bazi seyler. Yeter ki onume engeller cikmasin, gerisini ben hallederim insallah

Yalnızlık bazılarını delirtir, bazılarını iyileştirir.

(şartlar ve tercihlere bağlı değişebilir)

X