Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Her insan göründüğünden ibaret olmayabilir. Bu maskeden ziyade "yapısaldır".

Püff, millet 2018e gireli saatler olmuş, Üsküdar'da sabah olmuş. Biz hala 2017yi bitirmek için sayıyoz burda. Neyse, son 2 dakika. :KK76: biz de gircez inşallah.

Yeni yıla geriden geriden gelmek ne heyecansız oluyomuş ya. :KK14:

ohhh tatilin tadı! işte bu!
Türk kahvem ve ben! çook mutluyum.
bugün evde olmak ne güzel!
iyice dinlenmek istiyorum.
yarın işe enerji dolu başlamak istiyorum. :kahve::21:

Uykulara doyamiyorummmm

Ay bitsin artik bu kosusturmaca bu mesguliyet. Her gun yapilacak bir sey. Bir kac gun is yerinden tatil oldugunda kendi ozel islerimi halletmekle mesgul oldugumdan hic bi zaman adam gibi dinlenmis hissetmiyorum kendimi.

Simdi asagisinin duvarlarini boyamam lazim. Yarin yerleri yapmak icin isciler gelecek. Carsambaya kadar alt katin halisini kiyamam lazim.

Ay imdattttt

3 gündür şiddetli migren ağrısı çekiyorum.
Yorgun bitkin asabi uykusuzum. Uykuya geçemiyorum. Uymak istiyorum. Uyumak istiyorum. Sabah kalkınca lütfen ağrılarım geçsin. :KK61::uykucu::mad::ruh:

Aniden gelen "ne boş insanlar tanımışım" hissi.

Beni sadece işi düştüğünde arayan, dertlerini saatlerce anlatıp bir nasılsın diye bile sormayan, kendine yetemeyen ve enerjisiyle çevresindekileri de dibe çeken, beni sevdiğinden emin olmadığım kimseyle yakınlık kurmuyorum. Nasıl huzurlu kalabiliyorsun demiş biri, cevabı bu.:KK5:

insan hayatında mükemmel birine sahipse geride kalan hiçbir şey umrunda olmuyor

Söylemekten vazgeçtiğim şeyler söylediklerimden daha fazla.

Çocuklara maddi şeyler yerine önce maneviyat verilmeli...
Alıp edip sonra bin türlü laf söyler kızar bağırır çağırır psikolojik baskı yapıp çocuk karşı gelince de "o kadar alıp ediyoruz" deyince ne siz çok değerli oluyorsunuz ne de o kendisini değerli hissediyor.

X