Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bazen kalkamayacam bu koltuktan diyorum. Elim kolum kalkmiyor. Yok ben burda bikaç sene kalırım diyorum. Tam uykum geliyor bu sefer de beynim konuşuyor. Hiç susmuyor

Önceden sevginin her şeyin üstesinden gelebileceğine inanırdım. Sonra anladım ki sevdiğiniz insanın size karşı anlayışı, saygısı ve sadakati yoksa istediğiniz kadar sevginizden delirin. Üstesinden gelemezsiniz.

Biliyorum. Dua kapı çalmaktır. Sonrasına karışmak haddi aşmaktır. İçimden geçeni bilen sensin. Ben hayır nedir şer nedir bilmem. Gaybıda en iyi bilensin. "Gevşeklik göstermeyin, üzüntüye kapılmayın. Eğer inanmışsanız, üstün gelecek olan sizsiniz." Ayetine sığınıyorum. Şeksiz şüphesiz inanmış kapına dayanmışım. Üzülmüyorum. Açılan her yarama, her hüznüme "Vardır bunda'da bir hayır" Melhemini sürüyorum. Duâyla yama yapılmış bir kalbim var. Kırıklıklarımı yeni bir sevdayla kapatmadım, duâya bıraktım. Kalbim sana emanet Allahım. Emaneti zai etmeyene teslim et. Diyorumya ben hayrı şerri bilmem isterim. Sen hayırlısını ver. Allahım sen bil beni. Çünkü ben anlatmadım kimseye kendimi. Bana beni anlayan yürek ver, verirsen hayırlısını ver. Senin Hayırın nerede ise bana onu tâkdir ve nâsib et, sonra beni ona râzı kıl.

Hissettiğim şeye bak; bir sürü insanın oynadığı oyunda 1. olacakları :KK53:

Off ise gelirken beynimi nerde biraktim acaba. Salak kafam. Bu hatam bana is yerinde extra 1 saate mal oldu. Aferin tomvejerry

"anlıyorum artık,fakat anladığımı yüreğimin sindirmesi lazım."

Önceden sevginin her şeyin üstesinden gelebileceğine inanırdım. Sonra anladım ki sevdiğiniz insanın size karşı anlayışı, saygısı ve sadakati yoksa istediğiniz kadar sevginizden delirin. Üstesinden gelemezsiniz.
Sadece seviyorum demekle olmuyor diimi

Hep olumsuzluk beklentisi içinde olduğumu farkettim. Sanki başıma biraz sonra çok kötü bişey gelecekmiş gibi. Ya da birazdan telefon çalacak da, hayatımı yıkan bir haber gelecekmiş gibi. Kurtulmam lazım bu hislerden

Uyku duzenimi nasil oturtacagimi bilemiyorum. 04:00 gibi zink diye uyanmak ve bir saati askin sure uykuya dalamamak rutin hale geldi neredeyse. Eeee, sabah da sersem gibi oluyorum. Nasil duzelecek bu durum?

sonrasında hep üzüleceğimiz adımlar atıyoruz birader

Ne güzel rüyaydı o :)
Ahh inşallah mutlu huzurlu olurum...

Bu kulağım yine başladı ağrımaya. 4. antibiyotik de yolda...
Bir dişçiye de gideyim bari:KK51:

X