Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ben istiyorun ki çok para beni de bozsun artık

Pınar oğlu Kaan için, dua edin lütfen. 0 RH+ TROMBOSİT İHTİYACIMIZ VAR.İSTANBUL HALKALI ATAKENT ACIBADEM HASTANESİ

ücretli iznim bitti ücretsiz almak zorundayım nasıl yapacağız ne edeceğiz diye düşünmekten kafayı yiyecem

ücretli izin bitti rapor alamadım ücretsiz alsam çocuk kreş yaşına gelmeden dönmem gerekecek bazen o kadar kpss için uğraşmasaydın ücretli yapsaydın diyorum stres halindeyim öğretmen olup çocuk doğurmamak mi lazım

Nasipte varsa olur...
Bu aşk konusunda kendimi Rabbime bıraktım ben yıllar önce.

Gunde 2 kere gayet sicak konusmamiza ragmen hala "Neden soguksun?" diye sorgulayabiliyorum. Cok daha fazlasini istiyorum demek ki... Nasil olacaksa?!

Onu düşünüyorum seviyorum ama bunu ne ona nede başka birine söyleyemiyorum
Fark etmesini bekliyorum umutsuzca

Ne yapıyoruz biz ya? Genel olarak ne yapıyoruz

takvimin yaprağı 5 ocak 2018i gösterirken işte tamda şu dk sahilkasabasında ufacık bi evde sobanın sıcağında üstümde hırka elimde kahve dışarnın soğuğunu camdan izleyip iç sesimle huzuru oh bee deyip kucaklamak isterdim tek başıma bitek başıma herkesten uzakta huzurla . .

Beni defalarca kovdun!.. Sonunda aldım çocuğumu, çıktım gittim. Benim emeğimle alınan evimi,eşyaları, tüm düzenimi geride bıraktım. Çok üzüldüm yalan değil, 15 yıl dile kolay. Ama senden nefret ediyorum,iğreniyorum. İstediğine ulaştın, yaşa şimdi o çoook istediğin bekar hayatını. Ben, çocuğumla yeni ev, yeni eşyalarla, düzenimi kurdum. Sen hala beni kovduğun evde otur, dört dörtlük düzenine devam et. Evet, ben şu an sıkıntı çekiyorum, her şeyimi aldım, ödüyorum ama bu bir süreç, geçecek!.
ALLAH'ın adaleti şaşmaz, sende o bekar hayatında ve o evde huzur bulama inşallah. Yaptıkların yanına kar kalmasın!.

“Sevgilinin istediği gibi ol, annenin istediği gibi ol, babanın, arkadaşlarının, komşularının istediği gibi ol; herkes mutlu olsun, sen olma.”

Sesini duydum ya huzurum artti.

bugün kadavra gördüm okulda.Fiziksel olarak görünümünden çok etkilenmeyeceğimi tahmin ediyordum ama psikolojik olarak ağır geldi biraz.O baktığın bedenin bir kaç sene önce herkes gibi kanlı canlı olması şimdi orda parçalanmış hali.
arada görmek iyi de meslek olarak yapmak çok zor gibi geldi bana.

Yaşar gibi yapıp hiç yaşamadım .yoruldum hayattan insandan uyumak istiyorum hiç uyanmadan .seni özledim Fatih seni özledim eni

Psikoloji, olumlu-olumsuz düşünmek nasıl etkiliyor insanı, bazen farketmiyorsun bile.
Benim bünyem de hassas bu konuda anladım, mesela düşüncelerim "ne var ki bunda herkes gibi sıkılıyorum" diyor normal buluyor ama vücut tepki veriyor, benim istediğim gibi bana iyi geldiği gibi ol diyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…