Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmişte ki hatalarım yüzünden sevdiğim insanın gözünde bir hiçim... beni sevmesini her şeyden çok isterdimYazıp rahatlamak istediğimiz ve cevap beklemediğimiz herhangi bir duygu, düşünce, durum olabilir. Saçma olabilir, mantıklı olabilir. İçimizden taşsın yeter...sohbete çevirmeyin, alıntı yapmayın
Hadi ötülsün :111:
Ve çok ağırBu kadar mutsuzluk bi insana fazla...
Bende dusunuyorum bnu..Bir insan hem duygusal hem güçlü olamaz mı? Olur bence.
Mesele ayağa kalkmak çünkü.
Bazen ayaga kalksanda yuruyemiyorsun ama adim atmak mesele tabi canim. Yok dogru dedin bende kendi icimden gecene uyarladim kendime sordum aslinda..H M
Yenik dusmek ayaga kalkamamak bence zaten.
Sorundan kacsan da kurtulamazsin ki, illaki yine cikar karşına. Kactikca ogrenemezsin ya da zaman alir. Demek istedigim ne olursa olsun bir cokus yasasan da aglasan da dovunsen de sonucta ayaga kalkip umudunu kaybetmeden yasamaya devam edebilmek onemli. Ağlayınca duygusal olursun ama güçsüz olmazsın mesela, sonrası önemli.
Ayni dusunuyorum seninle.. bende icimde bitirdim bicok seyi.. derinine kadar indim irdeledim bazen savsakladim ama düsmem gerektiginde korkmadim dustum mesele kalkmakti kalktim sukur :) umarim gonlunce olur herseyH M
Niyet, uğraşmak mesele. Somut hali hemen görülmeyebilir.. Ben bir çok şey içimde atlattım, somutlaştırsam bile bangır bangır görülmedi çoğu şey, çok belirgin olmadı, küçük küçük meselelerdi ama önemliydi, zamanla somutlaşıyor... Zamanla da bu küçük şeyler birikiyor bağlanıyor birbirine daha büyük somut şeyler olarak bir başarım, güç kazandırmış oluyor insana.