Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Hic beklemiyordum, cok sasirdim. Guzel bir surpriz oldu.

Ondan cok hoslaniyorum ben. :KK200:

Yazıp rahatlamak istediğimiz ve cevap beklemediğimiz herhangi bir duygu, düşünce, durum olabilir. Saçma olabilir, mantıklı olabilir. İçimizden taşsın yeter...sohbete çevirmeyin, alıntı yapmayın

Hadi ötülsün :111:
Geçmişte ki hatalarım yüzünden sevdiğim insanın gözünde bir hiçim... beni sevmesini her şeyden çok isterdim

H M H M

Yenik dusmek ayaga kalkamamak bence zaten.
Sorundan kacsan da kurtulamazsin ki, illaki yine cikar karşına. Kactikca ogrenemezsin ya da zaman alir. Demek istedigim ne olursa olsun bir cokus yasasan da aglasan da dovunsen de sonucta ayaga kalkip umudunu kaybetmeden yasamaya devam edebilmek onemli. Ağlayınca duygusal olursun ama güçsüz olmazsın mesela, sonrası önemli.

• Beğen
Reactions: H M
H M H M

Yenik dusmek ayaga kalkamamak bence zaten.
Sorundan kacsan da kurtulamazsin ki, illaki yine cikar karşına. Kactikca ogrenemezsin ya da zaman alir. Demek istedigim ne olursa olsun bir cokus yasasan da aglasan da dovunsen de sonucta ayaga kalkip umudunu kaybetmeden yasamaya devam edebilmek onemli. Ağlayınca duygusal olursun ama güçsüz olmazsın mesela, sonrası önemli.
Bazen ayaga kalksanda yuruyemiyorsun ama adim atmak mesele tabi canim. Yok dogru dedin bende kendi icimden gecene uyarladim kendime sordum aslinda..
Normalde kacmam bazen siyrilmak istemiyorum degil sadece :)

Yeni yılda sağlık dışında(sabit dilek) en büyük dileğim maddi özgürlüğümü kazanıp kimseye muhtaç olmayarak başarı kazanarak maneviyatımı da rahatlatmak...

Bir de anne baba olurken ruhsal durumunu bir gözden geçirsin herkes bence...
Çocuğunuzdaki olumsuzluklar yüzünden çocuğunuzun üzerine gitmek yerine sorunu ilk önce kendinizde arayın, ezmek yerine çözüm üretin. Biraz farkındalık bile bazı şeyleri törpüler.
Bunu niye yazdım... Anne değilim ama bu konunun çocuk tarafındayım, kendi kendini büyütmeye çalışıyor manevi destek alamayan çocuklar. Umarım ben de iyi bir anne olurum...

H M H M

Niyet, uğraşmak mesele. Somut hali hemen görülmeyebilir.. Ben bir çok şey içimde atlattım, somutlaştırsam bile bangır bangır görülmedi çoğu şey, çok belirgin olmadı, küçük küçük meselelerdi ama önemliydi, zamanla somutlaşıyor... Daha ileri zamanlarda da bu küçük şeyler birikiyor bağlanıyor birbirine daha büyük somut şeyler olarak bir başarım, güç kazandırmış oluyor insana. Sonra duygusal bir yapın olsa bile kolay salmadığın için, daha kolay toparlayabildiğin için, diplere gitmek çok seyrekleştiği için güçleniyorsun bence.

H M H M

Niyet, uğraşmak mesele. Somut hali hemen görülmeyebilir.. Ben bir çok şey içimde atlattım, somutlaştırsam bile bangır bangır görülmedi çoğu şey, çok belirgin olmadı, küçük küçük meselelerdi ama önemliydi, zamanla somutlaşıyor... Zamanla da bu küçük şeyler birikiyor bağlanıyor birbirine daha büyük somut şeyler olarak bir başarım, güç kazandırmış oluyor insana.
Ayni dusunuyorum seninle.. bende icimde bitirdim bicok seyi.. derinine kadar indim irdeledim bazen savsakladim ama düsmem gerektiginde korkmadim dustum mesele kalkmakti kalktim sukur :) umarim gonlunce olur hersey

H M H M

Gerekirse yaşıyorsun zaten :)
Dersini alıp yoluna bakabilmek önemli...
İnşallah sizin de ^^

Not: Alıntı ve karşılıklı sohbet yasak burada aslında bilginiz olsun :) En azından alıntı kısmını ayarlıyorum ben de :p

• Beğen
Reactions: H M
La ister misin sert çıksın şimdi bi de?!
Neyse, fazla heyecan yapmamak lazım. :işsiz:

Bilmem...
Aslında çoook şey...
Bütün hayatım...
Yaptıklarım...
Yapamadıklarım...
Başardıklarım...
Cesaret edemediklerim...
Engellendiklerim...
Yüreğimden taşanlar...
İçimde kalanlar...
İşte,