Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

en çok onunlayken mutlu olmama ne demeli?
ama yine en çok onunlayken mutsuzum.
bu işin iki ucu b*klu olmak zorunda mı?
aşk neden bu kadar güç bir kavrama dönüşüyor benim hayatımda?
bir kere de sıradan, normal, düzenli şeyler yaşasam şaşarım.

o kadar nefret etmeyeyim diyorum, yok olmuyo, sanki sizin o güzel (!!) sesinizi duymaya keyfimizden arıyoruz. duyduğum an bi nefret geliyo bana zaten.açın şu telefonları bi zahmet aramaya mecbur bırakan hayatın da gözünü seveyim

Dogru musun, yanlis mi? Bunu hic dusunmuyorum artik. Dogrulugu da, yanlisligi da dun dedigi gibi "yasayarak gorecegiz".

Oğğhhh çok şükür ya.
Kaç gündür ölcektim bu belirsizlikten
Sonunda atlattık

Gorumcemin kafasini kesmek sonra kaynanamin sonra kendimin hayattan nefret ediyorum sayelerinde onlara gucu yetmeyen kocaminda kafasini duvardan duvara vurmak gorumcemin.kocasini trenle ezmek acgozlu eltimi bogmak

Şu diyet işi muhteşem oldu hem aç kalmıyorum hem nefsimi terbiye ediyorum hem de 5 kilo verdim gitti :) ankaraya gittiğimde 38 beden olmak mükemmel :)

Cok üşengecim ya , 5dk lık işi gozumde buyutmek.. Moralsizim belki ondan ola bilirmi? Ev islerimi bitirmem lazim..

Gözlerimle başka bi kızla gördüm ya canlı canlı.. unutmuştum hani, nasıl canım acıyor? nasıl canım acıyor...

Iki hafta gecti bu ay da olmadi.. Allah buyuktur.. sabir sabir sabir...

Bazen oyle bir an gelir de eskiden arzuladiginiz bir sey icin ne enerjiniz, ne de isteginiz kalir ya hani, iste o anin tam ortasindayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…