Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Zamanında zor gelen şeyleri, anlamakta zorlandığım şeyleri birden kolayca yapıyor ve anlıyorum. Bu bazen beni de şaşırtıyor. Küçük şeylerin bile zamanı var. Ruh halim, duygu durumum, katettiğim aşamalar çok önemli.

Ev de temiz yemek de yaptım ne yapacam ben şimdi. tatlı yapsam kimse yemez ki kalacak öyle günah. Çocukların plastik oyuncaklarını yıkayıp kurutayim bari

pko falan değildimdir inşallah yaa.. :KK43:
Lütfen sadece ilaçlardan gecikmiş olsun...

Ben kendimi ve ne istediğimi bildiğimi insanlara nasıl anlatabilirim bilemiyorum bazen, sanki yaşadıklarımın sonuçlarının sorumluluklarını onlar alacak. Hissediyorum, biliyorum, bu kadar! Hele ki aşkla ilgiliyse. Şu yaşıma kadar pişman olmadım hiç kendi verdiğim kararları uyguladığıma. Isrardan nefret ediyorum, istediklerini yaptıramayınca da başlıyor yargılamalar, çok katısın, önyargılısın bilmem ne. Değilim arkadaşım değilim, ne olması gerekiyorsa o oluyor. Hislerim de iyidir.

Son düzenleme:
Geçmişimde hatırlamak istemediğim o kadar çok anı var ki, geçmişi boşa yaşamışım gibi geliyor.
Ders, deneyim, kırgınlıklar, enerji düşürücü şeyler genelde. Tabi ki deneyimlerim çok şey kattı bugünüme ama. Pek gülümseyerek hatırlayamıyorum bir şeyleri, eksiklik gibi hissettiriyor bu durum.

Hayatimin kontrolunu kaybettim. Beni tamamen bozdun. Seni nasil sevicem. Allah beni affetsin. Insallah severim. Hata yapmadigimi dusunuyorum cunku butun onlemleri aldigimi zannediyordum. Oyleydi de. Ama yine de bu basimiza geldi. Ve simdi sonuclarina katlaniyorum.

Ne güzel canım istemiyordu, birden abur cubur çekmeye başladı yine :KK43:

Bunaldim... hayallerini kurdugum hayati yasamiyorum. Cocukken, cocuklar duymasin i seyrederdim. Ise baslayinca Meltemin ki gibi bi hayatim olacak zannederdim. Normal normal ise git, normal bi saatte cik, aksam yemegini hazirlamaya vaktim olsun, aksam yemeginden sonra misafir agirlamaya, cocuklarla konusmaya, esimle cay icmeye vaktim olsun.. ama nerde....

Hayallerim ve yasadiklarim agir gelmeye basliyor. Cok sukur Allah ima hersey icin ama bunaldim. Bunaldim. Bunaldim

Zaman geçiyor acı bitiyor .sanki seni unutuyorum sanki sen hiç olmadın biz yok olduk . Hayat böyle demek ki her acı geçiyor . Belki de hiç tanışmadık kimseyle herşey gelip geçici seni seviyorum kabak

Sinirden delirecegim. Tutarsizmisim. Tabii tutarsiz olurum. Benim neyime milletin akliyla hareket etmek. Yapim bu iste, mayamda yok bu tavirlar. Simdi isin yoksa ayikla pirincin tasini. :kızgın:

Tarkan da "Beni Cok Sev" diyor inadina.

11 günlük şekersiz beslenmemi bozdunm, 10 gün daha dayanamadım.. ama dayansam kilo alacaktım, tatlı yemedikçe daha da iştahlı oluyorum sabki.. herkes de zayıfsın diyor ben niye kabullenmiyorsamm.. 5 kg versemmm... bi de inşaAllah işe kabul edilirim, mutluluktan uçarım o zaman.. bence güzel şeyler olacak gibi, bakalım bakalımmm

X