Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rabbim sen bana güç ver. Güzel bir enerji kalkanı oluşturabileyim. Ve bu gece keşke derin ve sakince uyuyup sabaha dinç kalkabilsem... Bayadır uyuyup uyanıyorum devamlı.
Yine usutmusum. Basim agriyor, midem bulaniyor ve ustune ustluk disaridan iceriye suzulen gunes isigi da canimi okuyor. Bunyem fena.
Ruhum ise ayri telden caliyor. Bir rahatlama, bir huzur geldi sanki. Zihnimdeki o soru isaretlerini aldim, cikardim onlari oradan. Ne de cok yer kapliyorlarmis! Simdi bu soru isaretlerinin yerini kisisel ve profesyonel gelisimimi destekleyecek seylerle doldurma vakti. Daha fazla zaman kaybetmemeliyim. Heyecanliyim da.
Bu günaha da mı girecektim.. o yüzden mi sürüldüm buralara. Sürgünüm, vurgunum, dardayım.. kurtar beni bu cehennemden. Ateşe atma beni yaklaştırma. Beni bana ver. Hayatımı bana ver.