• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Tam sıkıntılı olduğun zamanda yıllardır tanıdığın birinin "iyi ki varsın" sözünün verdiği işe yararlık hissi.
Zincirleme isim tamlaması.

Tepkisini merak etmiyor degilim. Anlamamis olamaz, degil mi?

Ardahan'dan bal getir, bana kaz getir, bana kar getir... :halay::halay::halay:

Tadım yok, eski neşem yok, sinirim hep tepemde ve üzgünüm.. neden ki, ben böyle bi insan değildim, her şeye rağmen gülerdim, yoruldum galiba insanlardan.. ama en büyük düşmanım kendim..

Yemek yedikçe rahatlıyorum biliyorum kilo aldım ama yemek yemek iyi geliyor ne yapayım:/

Şu geçiş dönemimin ilk adımı bir atlatsam da rahatlasam.
Beynimi biraz salabilsem, rahat bıraksam, kontrol etmeye çalışmasam devamlı, akışa bırakamıyorum...

Memleketimden ilk defa bu kadar ayrı kaldım, özledim ama gitmek de istemiyorum

günahı neyse bana yazılsın,
kırdığın kalpler cehennemin olsun,
senden kopmazsa yüreğim yazıklar olsun,
sen seni sevmeyenlere layıksın.
bu şarkı da dilime takıldı niyeyse :KK14: ferhat göçer sölüyomuş. güzel şarkı

Rabbim.. Yardım et 2018 yazında artık başarmış olayım istediğimi. Rahatlayayım. Özgüvenim artsın.
Sıkılmayayım artık... Çekinmeyeyim... Yapamaz diyenlere göstereyim... Ahh...

Beynim agriyor. O derece sinirliyim. Artik bu konuda huzura ermek istiyorum. Huzur istiyorum. Anlatamiyor muyum?

2 gün önce instagramdan ekle mesaj at bugün takipten çık ne garip adamlarsınız ya :D hayır niye aklıma düşürüyorsun ki kendini o zaman..

Madem yaşamaya geldik dünyaya,
Benim de her şeyden bir hakkım vardır.

Sürekli yemek yemek istiyorum. Bu kötü bişey mi acaba? :/

Sizinle vedalaşmam lazım kilolarım. Hayattaki en üzüntüsüz vedalaşma kilo kaybetmek sanırım :KK53:

Bir de ilk defa belime kadar uzamış saçıma kıysam mı diye düşünüyorum.. Güçsüzleşti biraz...

Araliktan, Mayisa kadar. 6 ay. Yapabilirim dimi? Bunun da altindan kalkabilirim? Di mi?

Sknra zaten haziran ve temmuzun yarisi da var.. Sonrasi Allah kerim

Bazı insanlar kendini cool sanırken ben terbiyesiz diye düşünüyorum genelde onlar hakkında.
Ön yargılar yüzünden hep bunlar aslında...

Back